Klimalı Duraklar Evsizlerin Evi Oldu - Son Dakika
Güncel

Klimalı Duraklar Evsizlerin Evi Oldu

Klimalı Duraklar Evsizlerin Evi Oldu

Adana’da geceleri hava sıcaklığının 3-4 dereceye kadar düşmesi nedeniyle belediye tarafından yaptırılan kapalı klimalı duraklar evsizlerin evi oldu.

21.01.2015 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da geceleri hava sıcaklığının 3-4 dereceye kadar düşmesi nedeniyle belediye tarafından yaptırılan kapalı klimalı duraklar evsizlerin evi oldu.

Türkiye'yi etkisi altına alan kara kış bugünlerde etkisini azaltsa da geceleri gündüzlere oranla hava sıcaklığı bir hayli düşüyor. Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Adana'da da gece hava sıcaklığı 3-4 dereceye düşüyor. Geceleri havaların çok soğuk olması en çok evsizleri olumsuz etkiliyor. Ancak Adana'da evsizlerin imdadına Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz döneminde yapılan klimalı kapalı duraklar yetişiyor.

Yaz aylarının sıcak geçmesi nedeniyle yolcuların bunaltıcı havadan korunması için yaptırılan kapalı klimalı duraklar şimdilerde soğukta evsizlerin evi oldu. Adana genelinde yaklaşık 7 tane bulunan kapalı duraklar gece yarasından sonra evsizlerin gelip yattığı yer haline geldi. Evsizler gece soğukta donmaktan duraklarda yatarak kurtulduklarını söylüyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Klimalı Duraklar Evsizlerin Evi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement