KMÜ öğrencisi merhum Melih Azizoğlu, dualarla anıldı - Son Dakika
Güncel

KMÜ öğrencisi merhum Melih Azizoğlu, dualarla anıldı

KMÜ öğrencisi merhum Melih Azizoğlu, dualarla anıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi merhum Melih Azizoğlu'nun ölüm yıldönümü hatırasına anma programı düzenlendi.

01.12.2021 11:53  Güncelleme: 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi merhum Melih Azizoğlu'nun ölüm yıldönümü hatırasına anma programı düzenlendi.

Ahmet Keleşoğlu Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen anma programına KMÜ Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dursun Odabaş, Prof. Dr. Hüseyin Muşmal, Prof. Dr. Murat Ertekin, fakülte personeli ve öğrenciler katıldı.

Anma töreni, Rektör Namık Ak'ın 2020 yılında trafik kazası sonucu hayatını kaybeden KMÜ öğrencisi Melih Azizoğlu hatırasına yaptığı konuşma ile başladı.

Rektör Ak konuşmasında, "Geçtiğimiz yıl, öğrencimiz Melih Azizoğlu'nu elim bir trafik kazasında kaybetmiştik. Bugün ölüm yıldönümünde onu yad etmek için bir aradayız. Öğrencimiz merhum Melih Azizoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum." dedi.

Program, İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Duran Ali Yıldırım tarafından okunan hatim duası ile devam etti.

Etkinlik fakülte bahçesine merhum Azizoğlu hatırasına çınar fidanı dikimi ve lokma dağıtılmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KMÜ öğrencisi merhum Melih Azizoğlu, dualarla anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement