Knorr "Lezzet Karavanı" Konya'da - Son Dakika
Güncel

Knorr "Lezzet Karavanı" Konya'da

Knorr "Lezzet Karavanı" Konya\'da

Knorr'un Lezzet Karavanı, Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzet tutkunları ve çorba severlerle buluşmaya devam ediyor

01.06.2012 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mükemmel lezzeti doğasında taşıyan Knorr'un Lezzet Karavanı, Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzet tutkunları ve çorba severlerle buluşmaya devam ediyor. Türkiye'de 14.000 km yol katederek 32 şehre gidecek olan Knorr Lezzet Karavanı, 2 - 3 Haziran'da Konya'da lezzetin doğasını anlatıyor. Konyalılar, Lezzet Karavanı'nda hem Knorr'un lezzetlerini tadabilecek hem de Knorr ürünlerinin doğadan sofraya uzanan yolculuğuyla ilgili bilgi alabilecekler.

Türkiye'nin lezzet ustası Knorr'un Lezzet Karavanı'nın Ankara'dan sonraki durağı Konya. İki gün boyunca, Konya'da lezzet tutkunlarıyla buluşan karavan, Knorr'un lezzet ve doğallık sırlarını paylaşıyor.

Karavanda herkese sıcak çorba ikramı var

Konyalılara Knorr çorbalarının da ikram edileceği karavanda Knorr'un doğal kurutma metodu bir simülasyon ile ziyaretçilere anlatılıyor. Knorr Lezzet Karavanı, 9 ay sürecek yolculuğunda yaklaşık 14.000 km yol katederek 1 milyon kişiye ulaşmayı hedefliyor.

1 Nisan tarihinde İstanbul'dan yola çıkan ve Knorr lezzetlerinin doğadan sofraya yolculuğunu anlatan Knorr Lezzet Karavanı 2012 sonuna kadar Trabzon, Sinop, Amasya, Mersin, Adana, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Kayseri, Rize, Zonguldak gibi değişik bölgelerdeki 32 şehri ziyaret etmeye devam edecek. 3 Haziran tarihinde Konya'dan ayrılacak karavanın bir sonraki durağı Kayseri olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Knorr 'Lezzet Karavanı' Konya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement