Kobaş Liderliğe Doymuyor - Son Dakika
Güncel

Kobaş Liderliğe Doymuyor

Kobaş Liderliğe Doymuyor

Kobaş Yüzme Kulübü; hafta sonu yapılan "Sakarya Okul Sporları Yıldızlar Kategorisi ve 11 - 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Vize Yarışları'na aldığı derece ve liderlikle adından bir kez daha söz ettirdi.

05.04.2018 14:45  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hafta sonu 30-31 Mart ile 1 Nisan 2018 tarihlerinde Kent Park Havuzda gerçekleşen "Sakarya Okul Sporları Yıldızlar Kategorisi ve 11 - 12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Vize Yarışları'na 32 sporcusu ile katılan Kobaş Yüzme Kulübü; gösterdiği başarısını bir kez daha orta koydu. Yarışmalarda; Aysinanur Sivrikaya, 50 metre Serbest Yarışında, 400 metre Serbest Yarışında, 50 metre Kelebek Yarışında ve 100 metre Serbest Yarışında 1'inci olarak, toplamda 4 birincilik elde etti. Yusuf Uçar; 400 Serbest Yarışında 1'inci, 4 yarışta da 2'cilik elde etti.

Yağız Efe Bolat; 200 metre Sırtüstü Yarışında 1'incilik, 4 yarışta da 2'incilik elde etti. Diğer taraftan da sporculardan; Ayşe Deniz Güven, Aysima Nur Sivrikaya, Yağız Efe Bolat ve Yusuf Uçar, finale katılmaya hak kazandı. Bu sonuçlarla birlikte önceki yarışlarda baraj geçmiş ve finali garantilemiş olan sporcular, Mayıs ayında yapılacak olan final yarışları için disiplin bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kobaş Liderliğe Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement