Koç Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Koç Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

Koç Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor

*Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, "Mekanı cennet olsun. Çok zor. Söyleyecek birşey bulamıyorum açıkçası" Haber: Ezgi ÇAPA Kamera: Yüksel KOÇ -İSTANBUL DHA Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ailesi ve yakınlarına taziyelerini sunmak isteyen sevenleri Taksim Divan Otel'e akın etti.

23.01.2016 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ,

"Mekanı cennet olsun. Çok zor. Söyleyecek birşey bulamıyorum açıkçası"

Haber: Ezgi ÇAPA Kamera: Yüksel KOÇ -İSTANBUL DHA

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ailesi ve yakınlarına taziyelerini sunmak isteyen sevenleri Taksim Divan Otel'e akın etti.

Türkiye'nin bir çok yerinden gelen sanat, siyaset, spor ve iş dünyasının önde gelen isimleri Divan Otelinde Koç ailesine tazilerini sunmak için geldi. Eski siyasetçilerden Mesut Yılmaz, Cavit Çağlar, Nurettin Sözen, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, spor dünyasından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emre Belezoğlu, Rıdvan Dilvan, Şenez Erzik, iş dünyasından Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Mehmet Cengiz, Ferit Şahenk, Haluk Ulusoy ile foto muhabiri Ara Güler, Aydın Boysan, Tuncay Özkan, Demet Akbağ taziye ziyaretinde bulundu. Koç Holding bünyesinde bulunan firmalarda çalışan işçiler de taziye için gruplar halinde otele geldi.

Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, "Mekanı cennet olsun. Çok zor. Söyleyecek birşey bulamıyorum açıkçası" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Koç Ailesine Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement