Koç, Projelerini Melamilere Anlattı - Son Dakika
Güncel

Koç, Projelerini Melamilere Anlattı

Koç, Projelerini Melamilere Anlattı

Timur Koç, Çayırova Yeni Mahallede kurulu bulunan Melamiler Derneğini ziyaret etti.

10.02.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç, Çayırova Yeni Mahallede kurulu bulunan ve kendilerini "Tarikat Olmayıp Yunus Emre'nin dediği gibi şeriat,tarikat yolu ile marife'ti bulup, hakikate kavuşanın adıdır"diye tanımlayan Melamiler Derneğini ziyaret etti. Samimi bir şekilde karşılanan Koç'a CHP Çayırova ilçe Başkanı Rasim Meriç, Yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

Melamiler Çayırova Kurucusu Ali Yılmaz, Dernek Başkanı Yunus Yiğit ve kendisini Melami olarak tanımlayan çeşitli mahalle ve siyasi görüşten onlarca vatandaş tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Koç, Çayırova için düşündüğü ve kamuoyuna açıkladığı hizmetleri tek tek anlattı.

Çayırova Melamiler derneği kurucucu başkanı Ali Yılmaz,Melamilerde siyasi görüş ayrımı olmadığını, her siyasi görüşten vatandaşın bulunduğunu, sevgi, saygı ve hürmet, hak, adalet, dürüstlük ve hizmetin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Biz Çayırova'ya hizmet istiyoruz. Çok eksiğimiz var. Bölgemiz gelişemedi. Bu şekilde olmamalı. Hizmet yapacak, eşit ve adaletli davranacak olan herkes başımızın tacıdır. Projeleriniz çok güzel. Desteklememek elde değil. Her arkadaşımız vicdanın sesine göre kendi kararını kendisi verecektir. Sizi çocukluğunuzdan beri tanırız. Geçmişte güzel hizmetler yaptınız. Başarılar diliyoruz"dedi.
Söz alan dernek üyeleri de, özellikle hastanenin olmamasından, Şekerpınar ile Çayırova arasındaki ulaşım, hizmet binalarına ulaşmak gibi konulardan şikayetlerini dile getirdi.

Koç burada yaptığı konuşmada, "Melamilerden çoğunu tanırım. Dürüst ve sevgi dolu insanlarsınız. Bu bölgede önemli gücünüz var. Bizim projelerimizi ve yapmak istediklerimizi hem biz anlatacağız hem de siz anlatın. Destek vermenizi, Çayırova'nın yeni bir kimliğe kavuşturmak için yardımcı olmanızı istiyorum"diye konuştu.

ÇAYIROVA PROJELERİN'DE NELER VAR?

Sınırların yeniden tesbiti projesi, çöp kenteynerlerinin yer altına alınması, kültür sanat merkezi ve nikah salonları, Şekerpınar Belediye ek hizmet binası, uluslararası fuar merkezi, tam teşekküllü spor tesisleri, Fatih Caddesi 3 adet katlı otopark projesi, emekli dinlenme evleri,toplu konut-estetik ve dönüşüm projeleri, sağlık bakanlığı işbirliği ile şehir hastanesi.ambulans helikopter projesi, kent meydanı projesi,tüm imar sorunlarının çözümü, çocuk eğlence köyü, mevcut TOKİ konutları özel sorun çözüm projesi, küçük sanayi sitesi ve kapalı pazar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç, Projelerini Melamilere Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement