Koç Üniversitesi Gönüllüleri Ve Tiyatro Kulübü'nden 23 Nisan'a Özel Program - Son Dakika
Güncel

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Ve Tiyatro Kulübü'nden 23 Nisan'a Özel Program

Çocuk Şenliği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 24 Nisan Salı günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

24.04.2012 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, dört yıldır 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenledikleri şenliğin bu yıl beşincisine imza atıyor. 24 Nisan Salı günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'nde gerçekleştirilen "Koç Üniversitesi Gönüllüleri ve Tiyatro Kulübü 5.Çocuk Şenliği"ne, Sarıyer İlçesi, Bahçelievler Çocuk Esirgeme Kurumu, Van'dan gelen depremzede ailelerin çocukları ve işitme engelli öğrencilerden oluşan toplam 500'e yakın öğrenci katıldı.

Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerin yer aldığı Çocuk Şenliği, çocuklara farklı ve güzel bir gün geçirme imkânı verirken, üniversite öğrencilerine ise tekrar çocukluk günlerini yaşama fırsatı sundu. Algida, Coca-Cola İçecek, Fritolay, Iglo, Knorr, Konfeti Gold, Pide Ban, Turmepa ve Yemekhane firmalarının sponsor olduğu etkinliğin medya sponsoru ise Fox oldu.

Tırmanma duvarından çuval yarışına, halka atlamadan halat çekme yarışmasına kadar birçok etkinliğe katılan çocuklar; Turmepa Koç Üniversitesi Deniz Elçileri ve Fox'un sponsorluğunda Atıklar Sanata Dönüşüyor Atölyesi başta olmak üzere Doğa Resim Atölyesi'nde keyifli zaman geçirdiler. Koç Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından ise "Kırt Kırtla Cırt Cırt" oyunu sergilendi.

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü Hakkında

Koç Üniversitesi Gönüllüleri Kulübü, 2001 yılından beri Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanlığına bağlı olarak faaliyet göstermektedir. KU Gönüllüleri, 400'ün üzerinde aktif gönüllüsü ile birlikte, başta Sarıyer ilçesi olmak üzere İstanbul'un çeşitli bölgelerinde ve Türkiye genelinde çok sayıda proje geliştirmiş, bir çok yere bağışlarda bulunmuştur.

KU Gönüllüleri Kulübü, 2011-2012 eğitim-öğretim yılında da bundan önceki senelerde olduğu gibi bir öğrenci kulübü olmasının getirdiği enerji ile bir sivil toplum kuruluşu disiplinini birleştirerek, Türkiye çapında ulaşılan kesimleri mümkün olduğunca genişletmeyi ve Koç Üniversitesi'nin Gönüllü Öğrencileri önderliğinde, "gönüllülük" anlayışının olabildiğince yayılmasını amaçlamaktadır.

KU Gönüllüleri; insan kaynağı bulma, proje oluşturma, planlama, kurum ve kuruluşlar arası iletişim kurma anlamında hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlese de, gönüllü organizasyonlarının daha geniş kitlelere ulaşması için gerekli finansal desteğin, ancak ülkemizin sosyal sorumluluk projelerine önem veren firmaları tarafından sağlanabileceğine inanmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koç Üniversitesi Gönüllüleri Ve Tiyatro Kulübü'nden 23 Nisan'a Özel Program - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement