Koca Vahşetine Kurban Giden Kadın ile Kardeşlerinin Cenazeleri Teslim Edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Koca Vahşetine Kurban Giden Kadın ile Kardeşlerinin Cenazeleri Teslim Edildi

Koca Vahşetine Kurban Giden Kadın ile Kardeşlerinin Cenazeleri Teslim Edildi

Adana'da kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdüğü kocası tarafından öldürülen Ayla Ö. ile kardeşlerinin cenazeleri otopsilerinin yapılmasının ardından ailesine teslim edildi.

08.04.2019 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdüğü kocası tarafından öldürülen Ayla Ö. ile kardeşlerinin cenazeleri otopsilerinin yapılmasının ardından ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi Ayla Ö. (39) kendisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu kullanmaya zorladığı iddiasıyla kocası Mehmet Ö.'yü (45) terk ederek baba evine yerleşti. İddiaya göre, Mehmet Ö. ise kendisinden boşanmak isteyen eşini ikna etmek için merkez Seyhan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'ndeki babaevine gitti.

Silahıyla eve giren Mehmet Ö.'yü gören Ayla Ö'nün ağabeyi Bahri İrketi, silahını bırakması için ikna etmeye çalıştı. İddiaya göre Mehmet Ö. bu teklifi reddederek, "Bu evden kimse sağ çıkamayacak" diyerek yanında getirdiği tabancayı ateşledi. Başından vurulan Bahri İrketi (45), kanlar içinde yerde kaldı. Daha sonra tabancasını eşi Ayla Ö.'ye doğrultan Mehmet Ö., namlunun önüne geçen baldızı Reyhan İrketi'yi (51) vurdu. Daha sonra da eşi Ayla Ö.'yü tabancasıyla vurdu. Bu kez önüne çıkan kayınvalidesi Hacer İrketi'yi de ayağından vuran Mehmet Ö., mermisi bitince olay yerinden kaçtı.

Ayla Ö. ile kız kardeşi Reyhan İrketi olay yerinde hayatını kaybederken, Bahri İrketi hastaneye kaldırıldığı sırada ambulansta yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayınvalide Hacer İrketi (70) ise hastanede yoğun bakıma alındı.

Ölmelerine rağmen defalarca ateş etmiş

Otopsileri yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirilen Ayla Ö., Reyhan İrketi ve Bahri İrketi'nin ailesi cenazeleri almak için sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye başladı. Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ayla Ö.'nün ablası Hamide İrketi, Mehmet Ö.'nün kardeşlerinin ölmesine rağmen defalarca ateş ettiğini söyledi. Hamide İrketi, "Akşam eve gelmiş, herkese sıkmış. Bir ölüye sıkılır mı? Bu adalet mi? Silahını da eve atıp gitmiş. Abimin karısı 3 çocuğuyla kaldı. Ablam gitti. Mehmet, kardeşime şiddet uyguluyordu, uyuşturucu kullandırıyordu. Yakalanmazsam 2 kişiyi daha öldüreceğim diyerek bağırmış. O iki kişi de abimle benim herhalde" dedi.

"Ayla kurtuldu"

Ayla Ö.'nün amcasının kızı Hülya Tekakan ise, "Ayla'nın çektiği yeter. O kurtuldu. Evlendi evleneli gün yüzü göremedi zaten" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Acılı aile yapılan otopsinin ardından cenazeleri teslim aldı. Cenazeler defnedilmek üzere merkez Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi'ne götürüldü. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Koca Vahşetine Kurban Giden Kadın ile Kardeşlerinin Cenazeleri Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu
    18:45 Burdur'da Salda Gölü yakınlarında bir restoranda ölü bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesinde, Salda Gölü yakınlarındaki eski bir restoranın havuzunda bir kişinin ölü olarak bulunduğu bildirildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ceset, otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

  • Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
    18:45 Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu

    Esenyurt'ta yol verme kavgasında çıkan anlaşmazlıkta bir adam, arkadaşının tartıştığı kişiye kafa attı. Olaya başka bir adam yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.

  • Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu
    18:42 Antalya'da Emekli Öğretmen Karavanda Ölü Bulundu

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde yaşayan emekli bir öğretmen, park halinde bekleyen dolmuştan çevirme karavanda ölü olarak bulundu. Arkadaşı tarafından hareketsiz şekilde bulunan öğretmenin cansız bedeni, inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

  • Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu
    18:41 Salda Gölü yakınında erkek cesedi bulundu

    Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü yakınında, yıkılan eski restoranın su dolu havuzunda bir kişinin hareketsiz olduğu bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, havuzdan çıkarılan kişinin kamyon sürücüsü İsmail Karnak olduğunu belirledi. Karnak'ın cesedi hastaneye kaldırıldı.

  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.


Advertisement