Küçük İrem, iyileşmek için destek bekliyor - Son Dakika
Sağlık

Küçük İrem, iyileşmek için destek bekliyor

Doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan sonrasında skalyoz hastalığına da yakalanan küçük irem, riskli bulunan ameliyatları için yardım sevenlerden destek bekliyor.

20.08.2020 23:27  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük bedeniyle ağır hastalıklarla mücadele eden 13 yaşındaki İrem yaşıtları gibi koşup eğlenmek için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Mersin'de yaşayan ve doğuştan kalp rahatsızlığı bulunan, ardından skolyoz hastalığı teşhisi konulan 13 yaşındaki İrem, hastalıklarla mücadele etmekten yorulduğunu söyleyerek , "Arkadaşlarım gibi koşmak, oynamak istiyorum. Büyüyünce doktor olup, benim gibi çocuklara yardım etmek istiyorum" dedi.

"BÜYÜYÜNCE DOKTOR OLUP HASTA ÇOCUKLARA YARDIM ETMEK İSTİYORUM"

Küçük irem,bir an önce ameliyat olmak istediğini belirterek, "Sağlığıma kavuşmak istiyorum. Sizlerden yardım istiyorum. Lütfen bana yardım edin, lütfen sesimizi duyun. Sağlığıma kavuştuktan sonra bende sokakta yaşıtlarım gibi koşmak, oynamak istiyorum ama oynayamıyorum, yapamıyorum. Okulda zil çalınca teneffüse sınıftan koşarak çıkmak istiyorum. Büyüyünce de doktor olmak istiyorum. Benim gibi hasta çocuklara yardım etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"GEREK DEVLET GEREKSE ÖZEL HASTANELERE GÖTÜRDÜK AMA BİR SONUCA VARAMADIK"

Gözleri yaşlı aile de çocuklarının bir an önce ameliyat olması için destek bekliyor.Kızının hastalılarıyla ilgilikonuşan baba Selahattin Uğuz, kızlarının doğuştan kalp rahatsızlığı bulunduğunu söyleyerek1,5 yaşında kızının kalp ameliyatı olduğunu belirtti. Yüreği buruk baba İrem'in yaşadığı süreçleri şu şekilde anlattı:"Kızım Adana'da rahatlatıcı bir kalp ameliyatı geçirdi. Ondan sonra ikinci bir ameliyat olacağını söylediler. İkinci ameliyatı yapılacaktı ancak kızımızda 8 yaşında skolyoz hastalığı olduğu tespit edildi. Bir süre korse kullandık. Gerek devlet gerekse özel hastanelere götürdük ama bir sonuca varamadık. Bugün normalde kızım ameliyat olması gerekiyordu ama riskli olduğu, oksijeni düşük çıktığı için Mersin'de de Adana'da da yapmadılar. Doktorlar bizi Ankara'ya yönlendirdiler. Kızımın bir an önce iyi olmasını istiyoruz. Bayramdan bu yana mücadele ediyorum ama bir sonuca henüz varamadık" diye konuştu.

"KAYMAKAMIMIZ BİZLER İÇİN ÇOK ÇABALADI"

Toroslar Kaymakamlığı'na giderek yardım talebinde bulunduklarını ifade eden Uğuz, "Sağolsun kaymakamımız Ahmet Hikmet Şahin çok ilgilendi, bu konuda çok çaba harcadı. Bize yardım kampanyası başlattırdı. Onun sayesinde bugünlere kadar gelebildik" dedi

Koca yürekli İrem, sağlığına kavuşup doktor olmak istiyor
Küçük İrem, iyileşmek için destek bekliyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Sağlık Küçük İrem, iyileşmek için destek bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement