Kocaeli Ardahanlılar Derneğinden Baro Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Ardahanlılar Derneğinden Baro Başkanına Ziyaret

Kocaeli Ardahanlılar Derneğinden Baro Başkanına Ziyaret

Kocaeli Ardahanlılar Derneği'nden hemşerileri Baro Başkanı Av. Sertif Gökçeye hayırlı oldun ziyaretinde bulundu

27.11.2014 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Ardahanlılar Derneği Başkanı Seyfidar Çoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri, geçtiğimiz günlerde Kocaeli Barosu Başkanlığı görevine seçilen Av. Sertif Gökçeye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Dernek Başkanı Seyfidar Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Işık, Kamuran Soylu, Turgut Dursun, Tülin Keçeci Güngör, Kutlay Dursunoğlu ,Tanay Çakıcı ve Serbay Güngör katıldı.

50 BİNE YAKIN ARDAHANLI DESTEKLİYOR

Kocaeli Barosu Başkanı Av. Sertif Gökçe'nin makamında gerçekleştirilen ziyarette, Kocaeli Ardahanlılar Derneği, hemşerileri Gökçeyi her zaman desteklediklerini dile getirdi. Kocaeli'nde yaşayan 50 bine yakın Ardahanlının kendisini desteklediğini ve Kocaeli Barosu Başkanı olarak seçilmesine çok sevindiklerini ifade eden dernek başkanı Seyfidar Çoban ve yönetim kurulu üyeleri, Baro Başkanlığı görevine seçilen Av. Sertif Gökçe'nin her zaman yanında olduklarını söyledi. Baro Başkanı Gökçe, hemşerilerinin ziyaretleri sebebiyle memnuniyetini belirterek, yapılan ziyaretin kendisi için çok önemli olduğunu söyledi.

HEMŞERİLERİMİN ZİYARETİNDEN ÇOK MEMNUNUM

Hemşerilerimin desteklerini her zaman yanımda hissediyorum diyen Gökçe, Demokratik toplumlarda Sivil Toplum Kuruluşlarının demokrasinin ayrılmaz bir parçası olduğunu, ilimizde hemşeri derneklerinin bu işlevi gördüğünü söyledi. Kendisinin de Ardahanlı olarak bu tür hemşeri dernekleri aracılığıyla kültüründen kopmadan, yöresel kültürleri yeni nesillere aktarılması ve yaşatılması noktasında bir işlevi olduğunu belirtti. Ardahanlılar Derneği'nde hemşerileriyle bir araya gelme onların dertleriyle dertlenme, istek ve talepleriyle ilgilenme imkanı bulduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Ardahanlılar Derneğinden Baro Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement