Kocaeli Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

Kocaeli Astsubay\'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi

Kocaeli Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş 24 yaşındaki Yasin Can Karakaya evindeki yatağında başına beylik tabancası ile tek el ateş edilmiş bir şekilde ölü olarak bulundu.

16.05.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş 24 yaşındaki Yasin Can Karakaya evindeki yatağında başına beylik tabancası ile tek el ateş edilmiş bir şekilde ölü olarak bulundu.

Olay, sabah saat 09.30 sıralarında İzmit Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi Karaca Apartmanının 4. katında meydana geldi. Cengiz Topel Deniz Hava Üst Komutanlığı'nda 4 yıldır görev yapan Astsubay Üstçavuş Yasin Can Karakaya dün İstanbul'a gezmeye giderek çocukluk arkadaşı Bünyamin Ç ve ismi öğrenilemeyen bir kız arkadaşı ile buluştu. Akşamın geç saatlerine kadar gezdikten sonra Yasin Can Karakaya arkadaşı Bünyamin Ç. ile dün gece saat 01.00 sıralarında İzmit'teki evine geldi. Sabah saat 09.30 sıralarında uyanan Bünyamin Ç. arkadaşı Yasin Can Karakaya'nın odasına uyandırmak için girdiğinde yatağında beylik tabancası ile bir el ateş edilmiş bir şekilde ölü olarak buldu. Hemen polis ve 112'yi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Yasin Can Karakaya'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Polis detaylı yaptığı incelemede Yasin Can Karakaya'nı silahının şarjörünün silahta olmadığı ve uzanamayacak uzaklıkta olduğu, silahı kafasına dayadıktan sonra tetiği çektiğinde silahın düşme noktasının kafasının yanında değil de bacak arasında olduğunu belirleyen ekipler olayın cinayet olabilme ihtimali üzerine yoğunlaştı. Yaşamını yitiren genç astsubayın olay gecesi evinde kalan çocukluk arkadaşı Bünyamin Ç. polise çelişkili ifadeler verince polis ekiplerince ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yasin Can Karakaya'nı cenazesi silah arkadaşları tarafından evinden alınarak otopsi yapılmak üzere cenaze aracı ile İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Astsubay'ın Ölümünde Cinayet Şüphesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement