Kocaeli Birlikspor'un Gençleri Sınavı Geçti - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Birlikspor'un Gençleri Sınavı Geçti

Kocaeli Birlikspor\'un Gençleri Sınavı Geçti

Etkili oyun sergileyen gençler karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

26.07.2017 08:51  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'taki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor'un gençleri umut vermeye devam ediyor. 3. hazırlık maçında Manisa temsilcisi Turgutlu Spor ile karşılaşan Kırmızı Beyazlılar yine istekli, tempolu ve baskılı bir oyun anlayışıyla mücadele etti. Tribünlerin kalabalık olduğu maçta oyunuyla alkışlanan Birlikspor kıran kırana geçen maçı Raif Uzuner'in 8. dakikadaki golü ile 1-0 kazandı.

HIZLI BAŞLADILAR

Maça hızlı başlayan Birlikspor 8. dakikada öne geçti. Kampın dikkat çeken isimlerinden Batuhan Boyoğlu sol kanattan topu taşıdı, ortasında topla buluşan Kaptan Raif'in kafa vuruşu sol kale direğine çarpıp ağlarla buluştu. Birlikspor skorda 1-0'lık üstünlüğü elde etti. 26. dakikada Melih kazandığı topla ceza sahasına soldan sokuldu ve son vuruşu yapmakta gecikince mutlak bir gol kaçtı. 39. dakikada Yahya Kemal'in köşe vuruşunda Semih'in kafa vuruşu direği yaladı ve auta çıktı.

GOL KAÇIRDILAR

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Kocaeli Birlikspor ikinci yarıda da etkili olan taraftı. Kalesinde pozisyon vermeyen Kırmızı Beyazlılar 63'de inanılmaz bir gol kaçırdı. Günün en çalışkan isimlerinden Melih rakip yarı alanda topu kazandı ve bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak bomboş pozisyonda Melih'in plase vuruşunda Tunahan mutlak bir golü önledi.

VELİLER İLGİLİYDİ

Kalan sürede net sayılabilecek bir pozisyon olmadı ve Birlikspor, Gölcükspor ile Darıca Gençlerbirliği'nin grubunda yer alan Manisa Turgutlu Spor'u 1-0 mağlup etmesini bildi. Maçı Kocaeli Birlikspor Kulüp Başkanı Erhan Yılmaz, Turgutlu Sspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sporcu velisi de izledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaeli Birlikspor'un Gençleri Sınavı Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement