Kocaeli'de, "14 Mart Romanlar Günü" Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de, "14 Mart Romanlar Günü" Kutlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Roman dernekleri işbirliğiyle "14 Mart Romanlar Günü" kutlandı.

15.03.2018 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye ve Roman dernekleri işbirliğiyle "14 Mart Romanlar Günü" kutlandı.

İzmit'teki bir restoranda gerçekleştirilen kutlama programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Türkiye Roman Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Kocaeli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Erkan Aksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, insanın Allah'ın yarattığı en değerli varlık olduğunu belirterek, yaratılışı itibariyle hiç kimsenin bir başkasından üstünlüğü olmadığını söyledi.

Derneklerin birbirleriyle sadece yapacağı hizmetler konusunda yarışması gerektiğini ifade eden Karaosmanoğlu, "Fertler olarak herkes insanlık için elinden geleni yapacak. Yapamadığı yerde sosyal devlet olmanın gereği yapılır. Roman kardeşlerimizi ne biz ne de Sayın Cumhurbaşkanımız, oy için sevmiyoruz. Gerçekten, Allah için seviyoruz." diye konuştu.

Karaosmanoğlu, Roman derneklerinden eğitim konusunda daha fazla çalışmalarını isteyerek, "Bizim birlikteliğimiz, bizim kardeşliğimiz her şeyin önündedir. Ülke olarak hep birlikte kalkınmaya, güçlü olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de, '14 Mart Romanlar Günü' Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement