Kocaeli'de CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Kocaeli\'de CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

7 HAZİRAN'da yapılan seçimlerde CHP'den 25. Dönem Milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmeye hak kazanan Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan mazbatalarını aldı.

17.06.2015 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 HAZİRAN'da yapılan seçimlerde CHP'den 25. Dönem Milletvekili seçilerek TBMM'ye gitmeye hak kazanan Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan mazbatalarını aldı. Fatma Kaplan Hürriyet, CHP'nin Kocaeli'den çıkardığı ilk kadın milletvekili oldu.

Bugün Kocaeli Adliyesi'ne giden Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatalarını alırlarken, onlara  İl Başkanı Cihat Altunyuva ve ilçe başkanları ile partililer eşlik etti.

CHP'nin Kocaeli'den çıkardığı ilk kadın milletvekili ünvanını alan ve partisinin birinci sıradan aday gösterdiği Fatma Kaplan Hürriyet, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Partimi ve Kocaeli'yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. İnsanlar beni; Milli Mücadelemizin önemli şahsiyetlerinden olan Fatma Seher Hanım ve Türkiye'nin ilk kadın Belediye Başkanı Leyla Atakan ile özdeşleştiriyor. Ben de insanların bu güzel benzetmelerine layık olmak için çalışacağım. Kocaeli, Türkiye'nin en önemli kentlerinden biri. Bu kente ve Türk siyasetine daha çok kadın eli değmesini sağlayacağım. Türk kadınının şefkati ve zarafeti siyasetimizin kalitesinin artması için çok önemlidir. Vatandaş odaklı birebir siyaset anlayışıyla sorunları konuşmak ve çözüme kavuşturmak istiyorum. Büyük bir heyecanla çıktığım bu yolda daha aydınlık ve yaşanabilir bir Türkiye'ye ulaşmak için üzerimize düşen görevimizi yerine getireceğimize inanıyorum." - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de CHP Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement