Kocaeli'de Polisin Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Polisin Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında

Kocaeli’nde polis memurunun aranan şahıs tarafından vurulması olay yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

15.03.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nde polis memurunun aranan şahıs tarafından vurulması olay yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde dün yaşanan olayda, aranan bir şahsın İzmit Öğretmenevi'nde olduğunu öğrenen polis ekipleri şahsı yakalamak amacıyla olay yerine gitti. 3 adet dolandırıcılık, 2 adet resmi evrakta sahtecilik, 3 adet cinsel taciz, 1 adet hakaret ve 1 adet fuhuşa teşvik ve aracılıktan kaydı bulunan ve bu suçlardan toplam 35 ay kesinleşmiş cezasını çekmesi amacıyla ekiplerin yakalamaya gittiği Emre Karabacak isimli şahıs, polis memuruna ateş ederek kaçmaya çalışmıştı.

Emre Karabacak isimli aranan şahsın, polis memuru Edem Ceylan'a ateş ettiği anlar olayın gerçekleştiği İzmit Öğretmenevi'nin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, polis memuru Edem Ceylan bilgi almak amacıyla resepsiyona yaklaştığı sırada, arkasından gelen şüpheliyi görerek önüne çıkıyor. Polis memuruna silah doğrultan zanlı Emre Karabacak, yaşanan arbede sırasında tetiğe basıyor ve koşarak olay yerinden kaçmaya çalışıyor. Vurulan polis memuru Edem Ceylan'ın ekip arkadaşı olan polis de zanlının arkasından ateş ederek dışarı çıkıyor.

Olay yerinde polis memurunu vurduktan sonra kaçmaya çalışırken, bir aracı silah zoruyla durdurarak gasp eden zanlı Emre Karabacak, polis ekipleri tarafından İzmit SEKA Film Platosu'na kadar kovalandı. Burada gasp ettiği aracı bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

Yaralı polis memuru Edem Ceylan olay yerine gelen ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, silahla vurularak etkisiz hale getirildikten sonra yaralı olarak gözaltına alınan zanlı Emre Karabacak da başka bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Polisin Vurulma Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement