Kocaeli'de Sahilde 1 Erkek ve 1 Kadının Cesedi Bulundu (2) - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'de Sahilde 1 Erkek ve 1 Kadının Cesedi Bulundu (2)

Kocaeli\'de Sahilde 1 Erkek ve 1 Kadının Cesedi Bulundu (2)

Körfez İlçesi sahilinde cesetleri bulunan 27 yaşındaki Nurcan Özçelik ile 30 yaşındaki Şaban Uçar'ın başkalarıyla evli oldukları ve gizli aşk yaşadıkları belirtildi.

11.01.2013 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de SAHİLDE 1 ERKEK VE 1 KADININ CESEDİ BULUNDU (2)

UMUTSUZ AŞKTA ÇİFTE İNTİHAR

Körfez İlçesi sahilinde cesetleri bulunan 27 yaşındaki Nurcan Özçelik ile 30 yaşındaki Şaban Uçar'ın başkalarıyla evli oldukları ve gizli aşk yaşadıkları belirtildi. Özçelik ve Uçar'ın eşlerinden boşanıp evlenmelerinde umutsuzluğa kapıldıkları, ellerini atkıyla bağladıktan sonra birlikte denize atladıkları anlaşıldı.

Bir görgü tanığı, Nuran Özçelik ve Şaban Uçar'ın, Derince İlçesi'nin 60 Evler sahilindeki Harikalar Dünyası adlı parkın Körfez İlçesi tarafındaki iskeleye geldiğini ve bir süre sonra birlikte denize atladıklarını söyledi. Polise ifade veren bu görgü tanığı, "Önce erkeğin kadını denize attığını sanmıştım. Kadın denize düşerken onunla birlikte erkek de denize düştü" dedi.

Bu ifadeler de Nurcan Özçelik ve Şaban Uçar'ın denize atlamadan önce ellerini atkıyla bağladıkları suya düştükten sonra ellerini hareket ettiremedikleri için hemen batarak boğuldukları anlaşıldı.

Polis, birlikte intihar eden Nurcan Özçelik ile Şaban Uçar'ın ailelerine ulaşmaya çalışıyor.

MB,EA(MB/ESM) - Kocaeli/ İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'de Sahilde 1 Erkek ve 1 Kadının Cesedi Bulundu (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement