Kocaeli'de Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de Yeni Yıl Coşkusu

Kocaeli'de yüzlerce kişi, Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe Kayak Merkezi'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle yeni yıla girdi.

01.01.2012 03:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de yüzlerce kişi, Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe Kayak Merkezi'nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle yeni yıla girdi.

İstanbul'a bir saat mesafede bulunan Kartepe Kayak Merkezindeki tesisleri dolduran vatandaşlar, şarkıcı Zeynep'in de arasında bulunduğu sanatçıların seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendi.

Saatler 23.59'u gösterdiğinde tatilciler hep bir ağızdan 10'dan geriye doğru sayarak yeni yıla girmenin mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadı. Gece boyunca çocukar da palyaço, sihirbaz ve animasyon gösterileriyle zaman geçirdi.

Öte yandan, Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur da yeni yıla dakikalar kala İzmit'teki Bekirpaşa Polis Merkezini ziyaret ederek, görevli polis memurlarının yılbaşını kutladı.

Çalkavur, burada gazetecilere yaptığı açıklamada kendi teşkilatı açısından değerlendirildiğinde 2011'in başarılı bir yıl olduğunu söyledi.

Kocaeli'nin huzur kenti haline geldiğini vurgulayan Çalkavur, Kocaeli Emniyet Müdürlüğünün elde ettiği başarının tesadüf olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Elde ettiğimiz başarının kaynağı halkımızdan aldığımız destektir. Basın mensuplarında teşvik edici yaklaşımı da görev şevkimizi arttırmaktadır. Bizim tek başına başarılı olmamız mümkün değil."

Açıklamanın ardından Çalkavur ve gazeteciler, polislerle birlikte yemek yedi.

Bu arada, yılın ilk polis kontrolü ise Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir nezaretinde Bekirpaşa Mahallesi ile barların yoğun olarak yer aldığı Tepecik Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement