Kocaeli'deki Cinayet ve İntihar - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Cinayet ve İntihar

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde tarladan dönerken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi ile saldırıyı gerçekleştirdikten sonra intihar eden kişinin cenazesi toprağa verildi.

02.03.2016 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde tarladan dönerken silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi ile saldırıyı gerçekleştirdikten sonra intihar eden kişinin cenazesi toprağa verildi.

Gölcük Devlet Hastanesi morgundan alınan Fatma Karakoyun ile annesi Emine Baştan ve kardeşi Soner Baştan'ın cenazeleri önce Esentepe Mahallesi'ndeki evlerine daha sonra Hisareyn Esentepe Camisi'ne götürüldü.

Eşi, kızı ve oğlunu kaybeden ve ayakta durmakta zorluk çektiği gözlenen Osman Baştan, oğlu Orhan Baştan'la taziyeleri kabul etti.

Saldırıdan çukura atlayarak kurtulan baba Baştan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının, olayı gerçekleştiren eşi Ziya Karakoyun'la anlaşamadığını dile getirdi.

Damadının boşanmaya razı olduğunu anlatan Baştan, "Biz de bunun üzerine rahatladık. Bahçemizden dönerken maalesef damadım bizi tuzağa düşürdü. Eşim ve çocuklarımın suçu yoktu" diye konuştu.

Baştan, Karakoyun çiftinin yarın boşanma duruşması olduğunu kaydetti.

Cenazeler, ikindi namazı sonrası Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı tarafından kıldırılan cenaze namazın ardından Esentepe Mevlana Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine ailenin yakınları ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saldırıyı düzenledikten sonra intihar eden Ziya Karakoyun'un cenazesi ise İhsaniye Yeni Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Karakaşlar Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Hasaneyn Mahallesi girişindeki mesire alanında Ziya Karakoyun, tartıştığı eşi Fatma Karakoyun, kayınvalidesi Emine Baştan ve kayınbiraderi Soner Baştan'ı dün pompalı tüfekle öldürmüş, daha sonra olay yerinin bir kilometre uzağında intihar etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Cinayet ve İntihar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement