Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'deki Trafik Kazası

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, önceki gün kontrolden çıkan tırın karşı yöne geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 6 kişilik Erdoğan ailesinin yakınları, tır sürücüsünün tutuklandıktan sonra adli kontrolle tahliye edilmesine tepki gösterdi.

05.08.2017 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, önceki gün kontrolden çıkan tırın karşı yöne geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 6 kişilik Erdoğan ailesinin yakınları, tır sürücüsünün tutuklandıktan sonra adli kontrolle tahliye edilmesine tepki gösterdi.

Kazada yaşamını yitiren Adnan (35), eşi Fatma (35), çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan'ın yakınları, Gaziantep'in merkez Şehitkamil ilçesindeki Karacaoğlan Sosyal Tesisleri'nde taziyeleri kabul ediyor.

Adnan Erdoğan'ın yeğeni Halil Demir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kazaya neden olan tır sürücüsünün tutuklanmasına rağmen itiraz üzerine mahkemece tahliye edilmesinin kendilerini ikinci kez yaraladığını söyledi.

Kazanın tanığı da olduğunu ifade eden Demir, "Tır karşı şeritten gelerek önce benim aracıma çarptı, sonra arkamda seyreden dayımın aracına çarptı. Yani otobandan karşı şeride geçip bizi eziyor. Yakınlarımı kanlar içerisinde araçtan çıkarttım. Hakim, nasıl vicdanı el vererek sürücüyü tahliye eder. Ölenler çocuğu olsa tahliye eder miydi? Sürücü 6 kişiyi katlediyor." ifadelerini kullandı.

Adnan Erdoğan'ın kuzeni Kadir Erdoğan da olayın kaza değil adeta cinayet olduğunu öne sürerek, şoförün tahliye edilmesinin kabul edilemeyeceğini kaydetti.

Önceki gün, Anadolu Otoyolu Ankara yönünde seyreden tır, Muallimköy mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek otomobil, 2 cip ve panelvana çarpmıştı. Almanya plakalı panelvanda bulunan Adnan, eşi Fatma ile çocukları Melisa, Müslüm, Yusuf ve Yakup Erdoğan kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından tutuklanan tır sürücüsü Z.A, avukatının itirazı üzerine adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı karara itiraz etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement