Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'den Kısa Kısa

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde çeşitli kurslarda eğitim gören engelli kursiyerlerin ürettikleri ürünler sergilendi.

11.05.2018 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde çeşitli kurslarda eğitim gören engelli kursiyerlerin ürettikleri ürünler sergilendi.

Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Dernek Başkanı Hasan Bat ile kursiyerlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Ellibeş, yaptığı konuşmada, engelliler tarafından yapılan eserlerin değerinin çok büyük olduğunu ifade ederek, "Burada bu emeği ortaya koyan sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu merkezde birlik, beraberlik ve eğitim var." diye konuştu.

Konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Engelliler Haftası

Darıca Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler ve anneleri bir araya geldi.

Adnan Menderes Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, göreve geldikleri günden itibaren "önce insan" dediklerini ifade etti.

Özel vatandaşlara her ortamda destek sağlayan ve yapmış olduğu çalışmalarla onları hayata hazırlayan personeli kutlayan Karabacak, "Engelli kardeşlerimizle gece gündüz demeden bir anne şefkatiyle ilgilenen siz değerli annelerimizin hakları ödenmez. Bu vesileyle hepinizin Anneler Günü'nü tebrik ediyorum." diye konuştu.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, engelli öğrencilerin anneleri ve öğretmenleri katıldı.

Program sonunda engelli öğrenciler, anneleri için hazırlanan pastayı kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement