Kocaeli'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'den Kısa Kısa

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

15.05.2018 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen programda konuşan Karabacak, sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman bir araya geldiklerini söyledi.

İlçede 14 yıldır en güzel şekilde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Karabacak, şunları kaydetti:

"Bu süreçte şehrimize değer katan, birçok büyük projeyi hep birlikte hayata geçirdik, vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları kazandırarak, bölgede değer kazanan bir ilçe haline geldik. Ben inanıyorum ki halkımız bir kez daha istikrardan yana tercihini kullanarak ülke yönetimini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK kadrolara bir kez daha teslim edecektir."

Engelliler Haftası

Kandıra İlçesi Zafer İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

Engelliler Haftası dolayısıyla Kandıra İlçesi Zafer İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri, okul bahçesinden ilçe merkezine kadar farkındalık yürüyüşü yaptı.

Öğrenciler daha sonra Tasvire Hurşit Güneş Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikle gösterilerini sergiledi.

Okul Müdürü Faruk Özaydın, burada yaptığı konuşmada, etkinliğe katılımın az olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Dünyada tek bir engelli kalmaması temennisiyle balonlarımızı gökyüzüne saldık. Her birimiz bir engelli adayıyız." dedi.

Karamürsel'de ebru sergisi

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oluşturulan Bilim ve Teknoloji Fuarı kapsamında uygulamalı ebru sergisi açıldı.

Okulun Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır, CHP İlçe Başkanı Ali Kara, Kent Konseyi Başkanı Mesut Çalık ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Narinoğlu, öğrencilerin yaptıkları eserleri inceleyerek, bilgi aldı.

Okul Müdürü İbrahim Altun da amaçlarının öğrencileri zihin çalışmalarına yönlendirmek ve sosyal yönlerini kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.

  • Metrobüste sıra kavgası kamerada
    18:46 Metrobüste sıra kavgası kamerada

    Avcılar'da metrobüs içerisinde iki yolcu arasında çıkan sıra kavgası cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Tartışma metrobüse binen diğer yolcuların müdahalesiyle sona erdi.


Advertisement