KOCAELİ Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

KOCAELİ Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildi

Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildiKOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde, dün denizde akıntıya kapılarak boğulan polis memuru Muhammet Şahin Gülmez, İzmit'te toprağa verildi.

07.07.2020 19:21  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildi

KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde, dün denizde akıntıya kapılarak boğulan polis memuru Muhammet Şahin Gülmez, İzmit'te toprağa verildi.

İzin gününü değerlendirmek için dün eşi Derya Şahin ve 3 yaşındaki kızı Ebrar ile birlikte Kandıra'daki Kerpe Halk Plajı'na giden Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Muhammet Şahin Gülmez, denize girdi. Gülmez bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine cankurtaranlar suya girip, Gülmez'i kıyıya çıkardı. Gülmez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis memuru Muhammet Şahin Gülmez'in cenazesi, bugün Alikahya Karadenizliler Mahallesi Camii'nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Karadenizliler Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Kocaeli Vali Vekili Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Osman Aslan, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gülmez'in ailesi ve silah arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KOCAELİ Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KOCAELİ Denizde boğulan polis memuru, toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elazığ'da Kütüphane Haftası Kutlandı
    16:34 Elazığ'da Kütüphane Haftası Kutlandı

    Elazığ'ın Sivrice ilçesinde Kütüphane Haftası kutlandı. Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen etkinlik, kültürler arası diyalog ve kütüphaneler temasıyla gerçekleştirildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Sivrice Halk Kütüphanesi Müdürü Niyaz Ömer Murat günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Sivrice Kaymakamı Efecan Şahin, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kitap hediye etti. Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Yakalandı
    16:34 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Yakalandı

    Samsun'un İlkadım, Atakum ve Bafra ilçelerinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında 7 kişi yakalandı. Operasyonda, sentetik ecza hap, sentetik uyuşturucu, kokain, ruhsatsız tabanca ve tüfekler ile mermiler ele geçirildi. Yakalananlar arasında, uyuşturucu madde kullanmak suçundan hapis cezası bulunan 1 kişi ve 4'ü suça sürüklenen çocuklar da bulunuyor. Gözaltına alınanlar emniyet müdürlüğüne götürüldü.

  • Akıllı tesiste fide yetiştiriciliğinin çeşitli görüntüleri
    16:34 Akıllı tesiste fide yetiştiriciliğinin çeşitli görüntüleri

    Çin'in Qingyuan kentindeki akıllı bir tesiste çekilen görüntüler, modern teknolojilerin fide yetiştiriciliğine nasıl destek olduğunu gözler önüne seriyor.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

  • Xiaomi, Redmi Note 13 Turbo Modelini Tanıtacak
    16:34 Xiaomi, Redmi Note 13 Turbo Modelini Tanıtacak

    Xiaomi, Redmi Note 13 serisine yeni bir model ekleyerek Redmi Note 13 Turbo'yu tanıtacak. Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcisiyle güçlendirilen telefonun tasarımı da sızdırıldı. Delikli OLED ekran ve çıkıntılı güç tuşu gibi özelliklere sahip olan cihazın küresel olarak POCO F6 Pro adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor.

  • Samsung Galaxy C55 Özellikleri ve Beklentileri
    16:34 Samsung Galaxy C55 Özellikleri ve Beklentileri

    Samsung, yedi yıl sonra ilk defa Galaxy C serisi için bir telefon çıkaracak. Galaxy C55, Snapdragon 7 Gen 1 işlemci ve düşük performanslı özelliklerle kullanıcılara sunulacak. Telefonun tanıtım ve satış tarihi henüz bilinmiyor.

  • Türkiye'nin güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin MW'ı aştı!
    16:34 Türkiye'nin güneş enerjisi kurulu gücü 12 bin MW'ı aştı!

    Türkiye, güneş enerjisi alanında önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Güneş enerjisi kurulu gücü ilk defa 12 bin megawatt (MW) seviyesini aşarak 12 bin 425 MW'a ulaştı. Aynı zamanda, yenilenebilir enerjinin elektrik üretimindeki payı son iki aydır yüzde 51'in üzerinde gerçekleşti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, yenilenebilir enerjinin Türkiye'nin enerjide tam bağımsızlığının anahtarı olacağını vurgulayarak, 2035 yılına kadar her yıl 5 bin MW'lık kurulu güç artışı hedeflediklerini belirtti.

  • Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı
    16:33 Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'ndan Hüseyin Güntaş Kütüphanesine 5 Bin Kitap Bağışı

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 5 bin kitap, Hüseyin Güntaş Kütüphanesine bağışlandı. Jandarma personeli tarafından toplanan kitaplar, gençler ve kitapseverlere hizmet veren kütüphaneye katkı sağlamak amacıyla bağışlandı.

  • Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!
    16:33 Tesla, tüm kullanıcılarına 1 aylık otonom sürüş hediye ediyor!

    Tesla'nın CEO'su Elon Musk, tüm Tesla sahiplerine 1 aylık otonom sürüş özelliğini hediye edeceğini duyurdu. Bu hediye kampanyası sadece Amerika'da yaşayan kullanıcılar için geçerli olacak ve yeni satın alımların yanı sıra eski müşterileri de kapsayacak. Ayrıca, Tesla'nın otonom sürüş yazılımında yapılan güncellemelerle güvenlik zafiyetleri giderilmiş ve sürücü hatalarında otonom sürüş geçici olarak devre dışı bırakılabilecek hale getirilmiştir.

  • Tekirdağ'da Belediye Başkanları İl Müdürlerini Ziyaret Etti
    16:29 Tekirdağ'da Belediye Başkanları İl Müdürlerini Ziyaret Etti

    Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Tarım ve Orman Müdürü Oktay Öcal'ı ziyaret etti. Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını anlattı. Aynı şekilde, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da Süleymanpaşa ilçesindeki okulları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar ise İl Jandarma Komutanı Ahmet Çetin'i ziyaret ederek ilçeye yaptığı hizmetleri anlattı.

  • İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti
    16:29 İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Huzurevi sakinleriyle lise öğrencilerini aynı iftar sofrasında misafir etti

    İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gastro İnegöl'de düzenlenen iftarda, öğrenciler ve yaşlılar birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu.

  • Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor
    16:29 Pendik Belediyesi Ramazan Ayında 13 Farklı Noktada İftar Veriyor

    Pendik Belediyesi, Ramazan ayı boyunca 13 farklı noktada iftar yemeği veriyor. Ayrıca, ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi ve günlük sıcak yemek dağıtılıyor. 60 yaş üstü vatandaşlara hurma ve kahve fincanı dağıtılıyor. Cami gezileri ve kültür programları da düzenleniyor.


Advertisement