Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı

İzmit'te eşiyle tartışan 43 yaşındaki kadın birinci kattaki evin balkonundan aşağı atladı. Yaralı kadın tedavi altına alınırken tartıştığı kocası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

08.11.2018 06:17  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te eşiyle tartışan 43 yaşındaki Nurcan Ç. birinci kattaki evin balkonundan aşağı atladı. Yaralanan Nurcan Ç. tedavi altına alındı.

EŞİYLE TARTIŞAN KADIN BALKONDAN AŞAĞI ATLADI

Olay öğleden sonra, İzmit Tepecik Mahallesi Dut Sokak'ta meydana geldi. Eşi Serkan Ç.(43) ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Nurcan Ç. birinci kattaki evin balkonundan aşağı atladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi yerde yatan Nurcan Ç.'ye ilk müdahalede bulundu.

Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı

TEDAVİ ALTINA ALINDI, HAYATİ TEHLİKESİ YOK

İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Nurcan Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis, Serkan Ç.'yi ifadesini almak üzere Saraybahçe Polis Merkezi'ne götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı
Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocasıyla Tartışan Kadın Balkondan Atlayarak Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • NEFES: İNSANLARIN BUNALIMLARIYLA SIKINTILARIYLA DALGA GEÇMEYİN..KİMSENİN NE YAŞADIĞINI BİLEMEZSİNİZ.... 36 0 Yanıtla
  • Filiz : Birinci kattan atlıyor ve yaralanıyor ilginç :) 2 17 Yanıtla BABA BEHÇET: çokmu komik seni zavallı gulme komşuna gelır başına bı gun sende eşinden şiddet görünce hatırla bu düşünceni 20 0
  • Sahin: Kesin maddidir 3 0 Yanıtla
  • meryem: çok üzüldüm kim bilir ne derdi vardı ablanın: rabbim hayırlı evlilikler etsin hepimizi: 2 0 Yanıtla
  • Ryu: Birinci kattan atlayıp ne olacagını sanıyordu acaba 1 0 Yanıtla
  • Kahya Yahya: Şimdi oldu bu kadın gibi kendi cezanızı kendiniz verin. Kocalarınızı uğraştırmayın 0 0 Yanıtla
  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını desteklediklerini açıkladı. Murillo, Orta Doğu'da yaşanan şiddetin son bulması ve barışın sağlanması için Filistin sorununun çözülmesi gerektiğini vurguladı. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısında bulunmuştu.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement