Kocaeli-Evli Kardeşlerini Kaçıran Kişiyi Demir Çubuklarla Dövdüler - Son Dakika
Güncel

Kocaeli-Evli Kardeşlerini Kaçıran Kişiyi Demir Çubuklarla Dövdüler

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 32 yaşındaki M.A.Ç., Şanlıurfa'dan kaçırdığı evli kadını evine getirdi.

06.03.2018 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 32 yaşındaki M.A.Ç., Şanlıurfa'dan kaçırdığı evli kadını evine getirdi. Kadının haber vermesi üzerine Darıca'ya gelen kardeşleri, evin kapısını balta ile kırarak demir çubuklarla M.A.Ç.'yi dövdü. Kız kardeşlerini alarak Şanlıurfa'ya giden 3 ağabeyi ve arkadaşları polisin operasyonu ile Bolu'da yakalandı.

Darıca'da yaşayan M.A.Ç., Şanlıurfa'da yaşayan 26 yaşındaki S.C.'yi kaçırarak evine getirdi. S.C. bulduğu telefonla yakınlarına telefonla mesaj atarak M.A.Ç. tarafından kaçırıldığını belirtti. Bunun üzerine S.C.'nin ağabeyleri 33 yaşındaki A.Ç., 31 yaşındaki M.Ç., 29 yaşındaki H.Ç. ve arkadaşları 31 yaşındaki S.Ç. Şanlıurfa'dan Darıca'ya geldi. 4 kişi M.A.Ç.'nin yaşadığı evin kapısını balta ile kırarak içeri girdi. 4 kişi daha sonra M.A.Ç.'yi demir çubuklarla dövdü. Ağır yaralanan M.A.Ç. kaldırıldığı Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kız kardeşlerini alan ağabeyleri ve arkadaşları Şanlıurfa'ya gitmek üzere yola çıktı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu araç Bolu'da durduruldu. Gözaltına alınan A.Ç., M.Ç., H.Ç. ve arkadaşları S.Ç. adliyeye sevk edildi.

Kocaeli-Evli Kardeşlerini Kaçıran Kişiyi Demir Çubuklarla Dövdüler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli-Evli Kardeşlerini Kaçıran Kişiyi Demir Çubuklarla Dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement