Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. Kez Yaza Merhaba Dedi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. Kez Yaza Merhaba Dedi

Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. kez yaza merhaba dediKOCAELİ - Bu yıl 51. düzenlenen Kocaeli Fuarı, Murat Dalkılıç konseri ile yaza merhaba dedi.

19.05.2017 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. kez yaza merhaba dedi

KOCAELİ - Bu yıl 51. düzenlenen Kocaeli Fuarı, Murat Dalkılıç konseri ile yaza merhaba dedi.

Kocaeli'de her yaz merakla beklenen ve bir eğlence geleneği haline gelen Kocaeli Fuarı 51'inci kez kapılarını araladı. Fuar alına gelen binlerce genç, Murat Dalkılıç konseri ile doyasıya eğlendi. 20.30'da başlayan konser için gençler öğle saatlerinde fuar alanını doldurmaya başladı. Konsere Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğl, "Bilgili donanımlı gençler olarak yetişmeniz bizim için çok büyük bir mutluluk olacaktır. Yarınlarımız size emanet. Kültürümüzü sanatımızı her yönü ile değerlendireceğiz. Her gencimiz ne kadar güzel olur bir enstrüman çalmasını bilse. Sizleri seviyoruz. Başarılar diliyoruz. Yarınlarımız size emanet. Kültürümüzü sanatımızı her yönü ile değerlendireceğiz" dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ise,"Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Böylesi bir bayram akşamında böylesi güzel bir toplulukta sizler gibi cumhuriyetimizin emanet edildiği çok güvendiğimiz genler ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu ülkenin büyük geleceğinde siz gençler olarak bizlerden daha büyük katkı koyacağınıza inanıyorum. Sizleri çok seviyor, sizlere güveniyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, sevilen şarkılarını Kocaeliler için seslendirdi. Konser, havai fişek gösterileri ile sona erdi.

Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. Kez Yaza Merhaba Dedi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Fuarı Murat Dalkılıç ile 51. Kez Yaza Merhaba Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement