Kocaeli girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandı

Girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandıKocaeli'nin Körfez ilçesinde bir eve balkondan girerek 5 bin lira değerinde televizyon ve tablet çalan 2 şüpheliden 1'i yakalandı.

30.08.2019 13:53  Güncelleme: 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir eve balkondan girerek 5 bin lira değerinde televizyon ve tablet çalan 2 şüpheliden 1'i yakalandı.

Olay Mayıs ayında Hacı Osman Mahallesi'nde meydana geldi. Gece saatlerinde bir apartmanın 2. katındaki eve kimsenin olmadığı sırada giren 2 şüpheli ev içerisinde bulunan televizyon ve tableti çalarak olay yerinden uzaklaştı. Ev sahibinin durumu fark etmesi üzerine olay polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelerek çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemelerde 2 şüphelinin geldiği otomobilin plakasını tespit eden polis, şüphelilerden birinin daha önce hırsızlık suçundan sabıka kaydı bulunan Z.Y.(21) olduğunu belirledi. Yapılan adres tespitinin ardından Z.Y.?nin İstanbul Bağcılar'da bulunan evine baskın düzenleyen polis, Z.Y.?yi gözaltına alarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirdi. Burada tamamlanan işlemlerinin ardından Z.Y. adliyeye gönderildi. Diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİRİZMİT(Kocaeli),(DHA)

Kocaeli girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli girdikleri evden televizyon ve tablet çalan hırsız yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement