Kocaeli Kameralara Görünmemek İçin Emekledi - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli Kameralara Görünmemek İçin Emekledi

İzmit'te, kafenin açık bırakılan penceresinden içeri giren hırsız güvenlik kameralarına yakalanmamak için yerde emekleyerek kasaya yöneldi.

21.09.2018 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te, kafenin açık bırakılan penceresinden içeri giren hırsız güvenlik kameralarına yakalanmamak için yerde emekleyerek kasaya yöneldi. Kasadan madeni paraları çalan hırsız daha sonra kuyumcu dükkanının camını kırarak 30 bin TL değerinde altın çaldı. Güvenlik kameraları sayesinde kimliği tespit edilen hırsız yakalandı.

Önceki gün, İzmit Ömerağa Mahallesi'nde bulunan bir kafe ve kuyumcuya hırsız girdi. Kafenin kasasında bulunan madeni paraları çalan hırsız, kuyumcu dükkanının ise camını kırıp içeri girerek 30 bin TL değerinde altın çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kafenin açık olan penceresinden içeri giren hırsız, yerde yavaş yavaş emekleyerek duvarın kenarına doğru gitti. Güvenlik kameralarına yakalanmadığını sanan hırsız duvara yanaştıktan sonra ayağa kalkıp kafenin kasasında bulunan bozuk paraları çaldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızın kimliğini belirledi. İzmit Ömerağa Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla A.K. yakalandı. A.K.'nin çaldığı altınları İstanbul'da bozdurduğu karşılığında 30 bin TL aldığı belirlenirken, para ele geçirildi. A.K. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli Kameralara Görünmemek İçin Emekledi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli Kameralara Görünmemek İçin Emekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement