Kocaeli Karatay 10 Yaşındaki Çocukların Karaciğerinde Yağlanma Var - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Karatay 10 Yaşındaki Çocukların Karaciğerinde Yağlanma Var

Karatay: 10 yaşındaki çocukların karaciğerinde yağlanma varKOCAELİ'nin Gebze ilçesinde konuşan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr.

11.04.2018 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karatay: 10 yaşındaki çocukların karaciğerinde yağlanma var

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde konuşan İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, şekerli ve gazlı içeceklerin karaciğerde yağlanmaya neden olduğunu belirterek, "Artık 10 yaşındaki çocukların karaciğerinde yağlanma var" dedi.

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, Gebze Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Kültür Merkezi'nde düzenlediği 'Gerçek Tıbbın 10 Şifresi' konulu konferansta sağlıklı beslenmenin sırlarını anlattı. ABD'de yaşayan dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz'ün 'Japon patlıcanı mucizedir' açıklamasını eleştiren Prof. Dr. Canan Karatay, "Sağlığımızı kendi elimizde tutacağız. Sebebine gelince; vücudumuzun nasıl işlediğini doğal olarak bilince, sorunları çözeriz. Yok o şunu ye dedi, yok bu onu ye dedi, şunu yerseniz mucizedir, ABD'de yaşayan meşhur kalp cerrahımız 'Japon patlıcanı mucizedir\

Kocaeli Karatay 10 Yaşındaki Çocukların Karaciğerinde Yağlanma Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Karatay 10 Yaşındaki Çocukların Karaciğerinde Yağlanma Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement