Kocaeli Kılıçdaroğlu, 20'nci Günde Yağmurda Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kılıçdaroğlu, 20'nci Günde Yağmurda Yürüdü

Kılıçdaroğlu, 20'nci günde yağmurda yürüdü (5)KÖRFEZ'E ULAŞILDIBugün 20'nci günde İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde başlayan 'Adalet Yürüyüşü'nde Körfez İlçesi'nde Kaymakamlık karşısındaki kamp alanına ulaşıldı.

04.07.2017 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, 20'nci günde yağmurda yürüdü (5)

KÖRFEZ'E ULAŞILDI

Bugün 20'nci günde İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde başlayan 'Adalet Yürüyüşü'nde Körfez İlçesi'nde Kaymakamlık karşısındaki kamp alanına ulaşıldı. İzmit Şirintepe'ye ulaşıldığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çiçeklerle karşılandı. Derince İlçesi'ne ulaşıldığında ise üst geçitte toplanan bir grup Rabia ve bozkurt işaretleri yapıp, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarını taşıyarak protestoda bulundu. Yürüyüşe katılan Romanlar ise davul ve klarnet çalarak yürüdü.

Bu akşam Körfez'de kamp yerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla nikahları kıyılacak olan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç ile Şeyda Arslan da gelin ve damatlıklarıyla yürüyüşe katıldı. Genç çift, yaklaşık 300 metre yürüyerek kamp alanına ulaştı.

Yürüyüş yarın Körfez İlçesi'nden başlayarak Dilovası İlçesi'nde son bulacak.

Kocaeli Kılıçdaroğlu, 20\'nci Günde Yağmurda Yürüdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kılıçdaroğlu, 20'nci Günde Yağmurda Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement