Kocaeli Kızının Düğünü İçin Hazırlık Yaparken Pencereden Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Kızının Düğünü İçin Hazırlık Yaparken Pencereden Düşüp Öldü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bugün kızının kına gecesi öncesi evdeki temizlik işlerine yardımcı olan 55 yaşındaki Abdulhadi Işık, camdaki lekeyi silmek isterken aşağı düştü.

07.07.2018 17:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bugün kızının kına gecesi öncesi evdeki temizlik işlerine yardımcı olan 55 yaşındaki Abdulhadi Işık, camdaki lekeyi silmek isterken aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Abdulhadi Işık yaşamını yitirirken, ailesi şoka girdi.

Olay sabah saatlerinde, Körfez Fatih Mahallesi Cevher Dudayev Caddesi üzerinde meydana geldi. Elektrik ustası Abdulhadi Işık, yarın evlenecek olan kızı Nuray Işık'ın bu akşam yapılacak kına gecesi nedeniyle evde yapılan temizlik işlerine yardımcı oldu. Behice Işık camda bir leke olduğunu fark ederek camı silmek isterken, Abdulhadi Işık eşine, 'Sen düşersin bırak ben yapayım' diyerek lekeyi temizlemek için pencereye çıktı. Abdulhadi Işık, bir anda dengesini kaybederek 6'ncı kattan aşağı düştü. Babasının düştüğünü gören Emin Işık evden koşarak aşağıya inerken merdivenlerden yuvarlanarak ayağını kırdı.

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil ekipleri geldi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Abdulhadi Işık, kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Emin Işık'ın kırılan sağ ayağı ise alçıya alındı.

DÜĞÜN EVİNDE YAS

Düğün için hazırlığının yapıldığı ev yasa bürünürken, Abdulhadi Işık'ın ölümü büyük üzüntü yarattı. Abdulhadi Işık'ın cenazesi evinin önüne getirilerek helallik alındı. Bu akşam kına gecesi olacak olan Nuray Işık, annesi Behice Işık, kızı Hilal ve oğlu Emin helallik alındığı sırada dua ederken, üzüntüleri yüzlerine yansıdı. Zeki Canşi gözlerinden yaşlan süzülen nişanlısı Nuray Işık'a destek oldu. Helallik alınmasının ardından Işık'ın cenazesi, cenaze namazı için Mehmet Akif Ersoy Camii'ne götürüldü.

Kocaeli Kızının Düğünü İçin Hazırlık Yaparken Pencereden Düşüp Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Kızının Düğünü İçin Hazırlık Yaparken Pencereden Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement