Kocaeli - MHP'li Türkkan: Türkiye Korku İmparatorluğunca Yönetiliyor - Son Dakika
Güncel

Kocaeli - MHP'li Türkkan: Türkiye Korku İmparatorluğunca Yönetiliyor

Kocaeli - MHP\'li Türkkan: Türkiye Korku İmparatorluğunca Yönetiliyor

MHP'li Türkkan: Türkiye korku imparatorluğunca yönetiliyor MHP'nin geçen dönemki milletvekili ve ikinci sıra adayı Lütfü Türkan bugün Gebze ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Camii önünde Cuma namazı çıkışı cemaate pilav dağıttı.

23.10.2015 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP'li Türkkan: Türkiye korku imparatorluğunca yönetiliyor

MHP'nin geçen dönemki milletvekili ve ikinci sıra adayı Lütfü Türkan bugün Gebze ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Camii önünde Cuma namazı çıkışı cemaate pilav dağıttı. Türkkan buraya yaptığı açıklamada, "Önce bir mafya bozuntusunu çıkarttılar, Rize meydanında milleti tehdit ettirdiler. Yetmedi; Başbakan çıktı doksanları hatırlatan Toroslar'la bu milleti tehdit etmeye başladı. Türkiyeyi korku imparatorluğu ile yönetiyorlar" dedi.

CEMAATE PİLAV DAĞITTI

MHP'nin 7 Haziran seçimlerinde 2. sıradan aday gösterdiği, önce yurt içi oylarla seçimi kazandığı belirtilmesine rağmen yurt dışı oyların dağılımıyla milletvekilliğini HDP adayına kaptıran Lütfü Türkan, 1 Kasım seçimlerinde yine 2. sıradan aday gösterildi. Renkli kişiliği ile bilinen, geçtiğimiz dönemde TBMM'de en fazla soru önergesi veren milletvekillerinden biri olan Türkkan, seçim çalışmalarında da ilgi topluyor. Bugün Cuma Namazı çıkışı Gebze mehmet Akif Ersoy Camii önünde cemaate pilav dağıtan Lütfü Türkkan, ayrıca çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Bugünün ayrıca Kerbela Şehitlerinin anıldığı gün olduğunu da hatırlatan Türkkan, daha sonra hükümeti eleştirdi. Türkkan şunları söyledi:

KORKU İMPARATORLUĞU

'Türkiye korku imparatorluğu tarafından yönetiliyor diye çok sık tekrarlıyorum. Tehditle bu insanlara oy vermeye mecbur etmeye çalışıyorlar. Önce bir mafya bozuntusunu çıkarttılar, Rize meydanında milleti tehdit ettirdiler. Yetmedi; Başbakan çıktı doksanları hatırlatan 'Toroslar'la bu milleti tehdit etmeye başladı. Bakıyorum bugün bölgemizin bakanı da 'siz oy vermezseniz ekonomi çökecek, siz de altında kalacaksınız' diyor. 'Ekonomi çökecekse çökecek bu hale siz niye getirdiniz' diye sormazlar mı adama' Demek ki ekonomiyi öyle bir raddeye getirdiniz ki, uçurumun kenarında bir anda devrilecek."

AKP GİDER HUZUR GELİR

Türkkan açıklamasında, "Bu ülkede Adalet ve Kalkınma partisi giderse ne ekonomi çöker ne de insanların korkmasını gerektirecek bir durum olur. Aksine ülkeye huzur gelir, barış gelir, ekonomi de ciddi anlamda doğru noktaya doğru koşar" diyerek şöyle devam etti; "2 Kasım Pazartesi sabahı Türkiye'de diktatör hezeyanları bitecek, korku hükümeti yıkılacak. Her istediğini yapan bir iktidar gidecek, Güneydoğu'nun bölünme tehlikesi yok olacak, insanlar içerisinde kin nefret tohumları yok olup, barış ve kardeşlik gelecek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli - MHP'li Türkkan: Türkiye Korku İmparatorluğunca Yönetiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement