Kocaeli'nde Egzoz Gazı Ölçümleri - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'nde Egzoz Gazı Ölçümleri

Kocaeli'nde Toplam 16 Adet Egzoz Gazı Ölçüm İstasyonunun Bulunduğu ve Geçen Yıl 114 Bin 176 Adet Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm Pulu Verildiği Bildirildi.

11.03.2011 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nde toplam 16 adet egzoz gazı ölçüm istasyonunun bulunduğu ve geçen yıl 114 bin 176 adet egzoz gazı emisyon ölçüm pulu verildiği bildirildi.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Kocaeli'nde 9 adet İzmit, 4 adet Gebze, 1 adet Gölcük, 1 adet Kartepe ve 1 adet Körfez ilçesinde olmak üzere toplam 16 Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm İstasyonu bulunduğu, bu istasyonlar tarafından yılda, 114 bin 176 adet egzoz gazı emisyon ölçüm pulu ve 59 bin 816 adet egzoz emisyon ruhsatı verildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ekipleri, yıllık program çerçevesinde 12 ilçede taşıtların egzoz gazı ölçüm pullarının bulunup bulunmadığının kontrol edildiği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:

"2011 yılı için egzoz gazı emisyon ölçüm pulu bedeli 25 lira olup, egzoz gazı ölçümlerini zamanında yaptırmayan araçlara uygulanacak ceza 710 TL'dir. Bu nedenle araç sahiplerinin egzoz gazı emisyon ölçümlerini zamanında yaptırmaları gerekmektedir.

2011 yılı için oluşturulan yıllık programa göre egzoz emisyon ruhsatı kontrolleri devam etmektedir."

- KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'nde Egzoz Gazı Ölçümleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement