Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı - Son Dakika
Güncel

Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı

Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldıKOCAELİ - Temizlik çalışmaları ile sahillerin doğal güzelliklerinin ön plana çıktığı Kocaeli'de çalışmaların ödülü olan 6. mavi bayrak, düzenlenen törenle Kandıra ilçesinde bulunan Miço koyuna çekildi.

29.06.2019 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı

KOCAELİ - Temizlik çalışmaları ile sahillerin doğal güzelliklerinin ön plana çıktığı Kocaeli'de çalışmaların ödülü olan 6. mavi bayrak, düzenlenen törenle Kandıra ilçesinde bulunan Miço koyuna çekildi.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bulunan 'Miço koyu kadınlar plajı' Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın belirttiği 33 koşulu tamamlanıp mavi bayrağını teslim aldı. Alınan bu bayrakla birlikte Kocaeli'nde ki mavi bayrak sayısı kandıra 5 olmak üzere toplan 6 sayısına ulaştı. Türkiye'nin üçüncü, Marmara bölgesinin ise tek mavi bayraklı kadınlar plajı olan miço'da, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın'ın katılımıyla bayrak teslim töreni yapıldı.

Miço Kadınlar Plajı'nda gerçekleşen bayrak teslim Büyükakın'ın yanı sıra AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Büyükşehir Genel Sekreter Vekili Gökmen Mengüç, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve büyükşehir yöneticileri katıldı. Törende konuşan Başkan Büyükakın, "Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve onlara bu vizyonu veren geçmiş dönem Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmayı bir borç biliyorum" dedi.

Mavi Bayrak törenine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, "Bu gün bizim için çok keyifli bir gün. İlk mavi bayrağımızı Karamürsel de almıştık ondan sonra Kandıra'da birçok mavi bayrak aldık. 4 tane mavi bayrağımız zaten Kandıra'mızda var. Miço Kadınlar Plajı ile Kandıra'da 5'inci Kocaeli'de 6'ncı mavi bayrağımız oldu. Mavi bayrak almak gerçekten çok zor. Uluslararası bir standarttır ve 33 tane kriterden başarı ile geçmeniz gerekiyor. Ayrıca bu 33 kriterden biri bağlı kalmasanız ise de mavi bayrağımızı kaybetmemiz bir o kadar kolay. Onun için buraya gözümüz gibi bakacağız. Hep birlikte bakacağız. Burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve onlara bu vizyonu veren geçmiş dönem belediye başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi buradan sunmayı bir borç biliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kocaeli'nin 6. mavi bayrağı törenle Kandıra Miço koyunda dalgalanmaya başladı.

Kocaeli\'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli'nin sahilleri 6. mavi bayrağı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement