Kocaeli Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Verildi - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Verildi

Şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası verildiKOCAELİ Valiliği tarafından verilen iftarın ardından şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası verildi.

07.05.2019 01:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası verildi

KOCAELİ Valiliği tarafından verilen iftarın ardından şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası verildi.

Ramazan ayının ilk gününde Kocaeli Valiliği tarafından otelde düzenlenen iftarda, şehit aileleri ve gazilere Devlet Övünç Madalyası verildi. Kocaeli Vali Vekili Dursun Balaban, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer adına oğlu Çağan Cemal Demirer'e, Şehit Deniz Sahil Güvenlik Sözleşmeli Motor Er Alper Al adına babası Mehmet Al'a, Şehit Piyade Sözleşmeli Er İlker Ağçay adına babası Erol Ağçay'a, Gazi Topçu Er Mustafa Konuk'a ve Gazi Piyade Er Uğur Özkan'a madalyalarını verdi.

Kocaeli Vali Vekili Dursun Balaban yaptığı konuşmada, "Güzel bir günde, bir iftarda buluşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bir Ramazan'a dahi şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde ulaştık. Onlar bu bayrağı yaşatmak, bu ezanı okutmak için şehit oldu, gazi oldular. Onlar emanetlere en güzel şekilde sahip çıktı. Ey kıymetli şehitlerimiz, değerli gazilerimiz bu millet sizlere minnettardır. Sizin sevdikleriniz bize, yüce milletimize emanettir. Bizler bu emanete sahip çıkacağız" dedi.

Kocaeli Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Şehit Aileleri ve Gazilere Devlet Övünç Madalyası Verildi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement