TIR'dan Dökülen Gübre Zincirleme Kazaya Neden Oldu! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika
Güncel

TIR'dan Dökülen Gübre Zincirleme Kazaya Neden Oldu! Ölü ve Yaralılar Var

Kocaeli'nin Körfez ilçesi TEM otoyolunda bir TIR'dan dökülen gübrenin kayganlaştırdığı yolda 6 araç birbirine girdi. Kazada TIR'ın altında kalan motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

24.05.2019 23:32  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, TEM yoluna gübre dökülmesi sonucu 6 araç, sürücülerinin kontrolünden çıkarak çarpıştı. Motosikletten düşen bir kişi TIR'ın altında kalarak hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kazanın ardından yaklaşık 3 saat trafiğe kapanan yol, araçların yoldan kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

MOTOSİKLET 60 METRE UZAĞA SAVRULDU

Kaza, akşam saatlerinde TEM yolu Körfez Yarımca mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametinde plakası tespit edilemeyen bir araçtan yola gübre dökülmesi üzerine arkadan gelen Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz yönetimindeki 22 AG 444 plakalı makam aracı, Adin Pısır yönetimindeki 54 BR 461 ve Veysel Çanak idaresindeki 16 SLE 90 plakalı otobüsler, Eren Nalçacı idaresindeki 34 VCT 93 plakalı otomobil, Kemal Cenk Kaldırım idaresindeki 07 DHE 97 plakalı motosiklet ve Ali Osman Çelik idaresindeki 34 PK 2054 plakalı TIR kontrolden çıktı.

Yoldaki gübre nedeniyle kontrolden çıkan TIR, önünde bulunan 22 AG 444 ve 34 VCT 93 plakalı otomobil ile 54 BR 461 ve 16 SLE 90 plakalı otobüslere çarptı. Duramayan TIR daha sonra, gübre nedeniyle dengesini kaybederek yola düşen ve ayağa kalkmaya çalışan Kemal Cenk Kaldırım'a çarptı. Kaldırım'ın motosikleti ise 60 metre uzağa savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, 34 VCT 93 plakalı otomobilin içerisinde sıkışan sürücü Eren Nalçacı ve yanındaki Simge Tanır'ı bulundukları yerden çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk kontrolleri yapılan yaralılar ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık ekipleri TIR'ın altında kalan motosiklet sürücüsü Kemal Cenk Kaldırım'ın ise hayatını kaybettiğini belirledi.

Talihsiz motosiklet sürücüsü, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonrasında bulunduğu yerden çıkarılarak morga kaldırıldı.

"BİZİM ÖNÜMÜZDE BİR TIR VARDI, BU TIR SAVRULDU"

Kazada kendi kullandığı makam aracının da hasar gördüğünü söyleyen Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, "Bizim önümüzde bir TIR vardı. Bu TIR savruldu. Savrulunca üzerinden bir şeyler döküldü. Dökülünce, motosiklet kaydı. O sırada çocuk düştü, motosiklet de 70-80 metre ileriye gitti. Ben o çocuğa yardım etmek için durmayı düşündüm. 'Tam geçeyim, ondan sonra sağda durup gidip yardım edeyim' diye düşündüm. O sırada çarpma sesi geldi. Biraz yürüdükten sonra TIR'ın rahmetlinin üzerinde olduğunu gördüm. Bizde bir şey yok. Bizde bir tek maddi hasar var. Onun dışında bir şey yok. Yola dökülenin ne olduğunu ben de bilmiyorum. Gidip oraya bakmak lazım. Ama burada gelen kokuya bakarsak ya hayvan ya da insan pisliği. Çünkü ciddi bir şekilde, çok pis kokuyor. TIR'ın plakasını göremedim. Buralarda kamera varsa, o kamera görüntülerinden tespit edilebilir" dedi.

Öte yandan, kaza nedeniyle TEM yolu İstanbul istikameti yaklaşık 3 saat boyunca trafiğe kapalı kaldı. TEM Otoyolu'ndaki trafik Körfez gişelerinden D-100 yoluna aktarıldı. Kazaya karışan araçların çekiciler tarafından yoldan kaldırılması ve Karayolları ekipleri tarafından yolda temizlik çalışması yapılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TIR\'dan Dökülen Gübre Zincirleme Kazaya Neden Oldu! Ölü ve Yaralılar Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TIR'dan Dökülen Gübre Zincirleme Kazaya Neden Oldu! Ölü ve Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Dingonun ahırı: Bu ülkede hep birilerinin hatalarını başkaları canlarıyla ödüyor,insan hayatı ucuz olunca... 6 0 Yanıtla
  • Vay: Ülke bela musibet dolu azgınlık çoğaldı 3 2 Yanıtla
  • Andsmero: Tirci coj gunah islemjs 1 0 Yanıtla
  • karadeniz kızı: insanlığın batsın tırcı 1 0 Yanıtla
  • Gs: öyle durumlar oluyor ki biri diğerinden beter. 1 0 Yanıtla
  • Emekli: Avrupada bir çakıl yola düşse cok büyük cezası var ama burda cezalar caydırıcı degil 0 0 Yanıtla
  • Piskopat Avcisi,: TIR dan hic bir sey düsemez, cünku TIR bir arac degildir. 0 0 Yanıtla
  • Hajkan: Hatalı park yapmamak için işinin olduğu yerden 500 m uzağa taşıyan benim gibi insanlarla yolun ortasında dortlüleri yakıp kimseyi umursamadan tek şeridi komple dakikalarca kapalı tutan şoför arasında mutlaka bir fark olmalı. Eğitim eğitim eğitim. Trafikte hataya yer yok her şey para cezası değil ehliyeti alacaksın 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Tırcılar insan hayatını hiçe sayıyorlar! 0 0 Yanıtla
  • Mustafa gelis : Is ahlakı ve kuralları uyulmamanım Sonuçları ve telafisi zor durumlarla karşılaışılması herzaman olabilir de tedbir tedbir tedbir dinimizin esaslarındandır . 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı
    18:05 Sinop'ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim güvenliği toplantısı yapıldı

    Sinop'ta pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi Vali Mustafa Özarslan başkanlığında seçim güvenliği toplantısı düzenlendi. Toplantıda, seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşebilmesi için alınan güvenlik tedbirleri ele alındı.

  • Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı
    18:04 Beşiktaş, Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı

    Beşiktaş, hazırlık maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Karagümrük'ün golüne Ghezzal ile yanıt veren Beşiktaş, maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

  • Çorum Belediyesi, Metrobüs Projesini Hayata Geçirecek
    18:03 Çorum Belediyesi, Metrobüs Projesini Hayata Geçirecek

    Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde toplu ulaşımda Çorum'a çağ atlatacak olan 'öetrobüs' projesini hayata geçireceklerini duyurdu. Başkan Aşgın, metrobüslerle şehrin ulaşımını kolaylaştıracaklarını belirtti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı
    18:01 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz oyunlarla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü sahnelerinde düzenlediği ücretsiz oyunlarla kutladı. Ulusal ve uluslararası bildirilerin okunduğu etkinlikte, tiyatronun iletişimdeki önemi ve sanatın barışa olan katkısı vurgulandı.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi
    18:00 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Iğdır'a ziyaret gerçekleştirerek il eğitim yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Tekin, okulların temizlenmesi için seçimden sonraki günü tatil ilan ettiklerini ve şimdi de 1 Nisan pazartesi gününü öğrenciler ve öğretmenler için idari tatil ilan ettiklerini açıkladı. Ayrıca, e-Okul üzerinden okul veli randevu sistemini hayata geçirdiklerini ve çocukların sosyal sorumluluklarını değerlendirecek bir puanlama sistemi oluşturduklarını belirtti. Bakan Tekin ayrıca, Milli Eğitim Şura'larının yapılmayacağına dair yanlış bir anlaşılma olduğunu ve 1 Nisan pazartesi gününün tatil olacağını duyurdu.

  • Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı
    17:59 Kastamonu'da motosiklet kazası: Rusya uyruklu şahıs ağır yaralandı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, Rusya uyruklu bir şahıs şarampole devrilen motosikletten düşerek ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralıya müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Jandarma ekipleri de kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı
    17:57 Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ile berabere kaldı

    Beşiktaş, milli arada özel maçta VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Kevin Lasagna'nın golüne Ghezzal'ın cevabıyla maç eşitlendi. Al-Musrati, Rebic ve diğer bazı oyuncular kadroda yer almadı.

  • Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem
    17:56 Isparta'da Narkotik Operasyonunda 56 Şüpheliye Adli İşlem

    Isparta'da Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Narkoçelik' operasyonunda 56 şüpheliye adli işlem yapıldı. Operasyon sonucunda 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon kapsamında bin 652 kullanımlık muhtelif uyuşturucu veya uyarıcı madde ele geçirildi.

  • Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi
    17:56 Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliği tarafından Uluslararası Sıfır Atık Günü programı düzenlendi

    Avusturya'daki BM Viyana Ofisi'nde, Türkiye'nin BM Viyana Daimi Temsilciliğinin girişimiyle 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla program düzenlendi. Programa, sıfır atık konusunun farklı boyutları ele alındı ve Emine Erdoğan'ın video mesajı paylaşıldı. Türkiye'deki sıfır atık projesi hakkında sunum yapıldı ve AB, Sudan ve Brezilya daimi temsilcileri de katıldı.

  • Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi
    17:53 Kung Fu Şampiyonunun Ölümünde Tutuklu Sürücü Tahliye Edildi

    Kayseri'de otomobilin tıra çarptığı ve Wushu Kung Fu Avrupa şampiyonu Buket Kaya'nın hayatını kaybettiği kazada tutuklanan sürücü tahliye oldu. Kazada hayatını kaybeden Kaya'nın önce otomobili sürdüğü ancak daha sonra kendini kötü hissettiği için şoför koltuğuna başkasının oturduğu ortaya çıktı.

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor
    17:53 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarına devam ediyor

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlı futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekti.


Advertisement