Kocaeli Ticaret Odasından ETSO'ya ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kocaeli Ticaret Odasından ETSO'ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odasından ETSO\'ya ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin bulunduğu heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

02.11.2019 11:41  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin bulunduğu heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı M. Emre Alp ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kocaeli Ticaret Odası heyetinin bir araya geldiği ziyarette iki odanın çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, "Edirne ekonomisi tarım ve turizme dayalı olan bir şehir. İlimiz Floransa'dan sonra metrekareye en çok tarihi eserin düştüğü ikinci Avrupa kenti ve Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir şehir olması sebebi ile de kültür, tarih, inanç ve gastronomi turizmi ile ön plana çıkmakta. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak turizmin daha çok gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Yunanistan ve Bulgaristan'a sınır kapılarımızın bulunması bizler için bir avantaj. İlimiz ile Yunanistan ve Bulgaristan iş dünyasını bir arada tutmak adına Odamız bünyesinde Yunanca ve Bulgarca dil kursları veriyor, fuarlara katılıyor, Yunanistan ve Bulgaristan Odaları ile işbirliklerimizi sıcak tutup ticareti kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

ETSO Meclis Başkanı M. Emre Alp ise "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak Edirne ilimizi, Türkiye'nin dünyaya, dünyanın Türkiye'ye açılan, bilgi, ticaret, kültür ve turizm kapısı yapmak vizyonu ve ekonomik ve sosyal kalkınma için etki alanımızda katma değer yaratarak, gelişmeyi sürekli kılmak misyonu ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dolayısıyla üyelerimize kaliteli hizmet vermek ve ekonomik hayata katma değer sağlamak adına 7/24 çalışan bir Oda olmaya özen gösteriyoruz" sözlerine yer verdi.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut ise "Üyelerimize ve tüm paydaşlarımıza her dönem ve her koşulda gelişen kalite ve hızda hizmet sunmak hedefi ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Değişen koşullara hızla adapte olup, yenilikleri takip etmek ve daima güncelliğimizi korumak, işbirlikleri sağlamak ve Odalar ile bir arada bulunmak adına ortak komite toplantılarımızı farklı şehirlerde düzenlemekteyiz. Bu kapsamda Edirne en çok talep edilen il oldu" dedi.

Ziyarette iki şehrin ekonomik yapısı ve Odaların çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocaeli Ticaret Odasından ETSO'ya ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement