Kocaeli Üniversitesi Resullah'ı Andı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Üniversitesi Resullah'ı Andı

Kocaeli Üniversitesi Resullah\'ı Andı

KOÜ‘nün düzenlediği “Kocaeli Üniversitesi Resulallah’ı Anıyor” programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

12.04.2015 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOÜ'nün düzenlediği "Kocaeli Üniversitesi Resulallah'ı Anıyor" programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de destek verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü uluslararası öğrenci ve akademi üniversite birimleri, Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin düzenlediği "Kocaeli Üniversitesi Resulallah'ı Anıyor" programına katıldı. Baki Komsuoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleşen program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programda İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ile KOÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Metin Geldeş bir konuşma yaptı. Kahraman konuşmasında, "Gönüllere Peygamber aşkı taşıyan bu güzel programda emeği geçen öğrencilere teşekkür ederim" dedi. KOÜ Öğrenci Başkanı Geldeş ise "Dışarıdaki bu fırtınalı yağmurlu havaya görünce acaba salon dolar mı diye düşündük, ama bu kötü hava şartlarına rağmen Kocaeli Üniversitesi öğrencilerimiz bu etkinliğe sahip çıktı. Emeği geçen bütün arkadaşlara, okul yönetimimize ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü'ne şükranlarımı sunuyorum" şeklinde duygularını ifade etti.

Konuşmalarının ardından Neyzen Arif Damar yönetimindeki İzmit İmam Hatip Lisesi Tasavvuf Musikisi Topluluğu'nun seslendirdiği ilahiler eşliğinde semazenler gösteri yaptılar. Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir de izleyenleri büyüleyen birbirinden güzel tablolar yaptı.

Programa katılan Dursun Ali Erzincanlı ise geceye Hz. Muhammed'in hayatından kesitler anlatarak başladı. Erzincanlı, ardından okuduğu şiirler ile salonda bulunan konuklara duygusal anlar yaşattı. Konuklar uzun süre Dursun Ali Erzincanlı'yı alkışladı.

Programın sonunda söz alan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, organizasyonda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Üniversitesi Resullah'ı Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement