Kocaeli Valisi Güzeloğlu'ndan Vergi Haftası Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kocaeli Valisi Güzeloğlu'ndan Vergi Haftası Mesajı

Kocaeli Valisi Güzeloğlu\'ndan Vergi Haftası Mesajı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vergi Haftası nedeniyle Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Müdür Yardımcısı Feride Karakoç ve Grup müdürü Mustafa Küçükbalkaya’yı makamında kabul etti.

23.02.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Vergi Haftası nedeniyle Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel, Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Erhan Coşkun, Müdür Yardımcısı Feride Karakoç ve Grup müdürü Mustafa Küçükbalkaya'yı makamında kabul etti.

Ziyarette çalışmaları hakkında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'na bilgi sunumunda bulunan Kocaeli Defterdarı Dursun Ali Özel ziyarette yaptığı konuşmalarında, " İstanbul'dan sonra Türkiye bütçesine en çok katkı sağlayan il durumundayız. Geçen yıl 49.2 milyar TL vergi geliri elde ettik. Tahakkuk tahsilat oranı bakımından Türkiye'de ilk sıradayız. Vergi Haftası nedeniyle çeşitli etkinliklerimiz bulunmaktadır. Bu etkilinler kapsamında Sayın Valimizi ziyarette bulunuyoruz" diyerek kabullerinden dolayı Vali Güzeloğlu'na teşekkür etti.

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ise, "Bugün 27. Vergi Haftamız'ı kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Vergi haftasının öncelikle tüm vergi mükellefi yurttaşlarımıza ve vergi dairemiz ile Maliye Bakanlığımızın çalışan tüm personellerine hayırlı olmasını diliyorum. Vergi; en temel yurttaşlık bilincidir. Vergi; hem yurttaş olmanın, hem de yaşadığımız ülkede kamu hizmetlerine katılmanın en önemli, etkin ve şüphesiz güçlü bağlarından biridir. Bu bağlamda Kocaelimiz, Türkiye'nin hem genel olarak vergi gelirlerinde, hem de daha önemlisi vergiye sadakat perspektifinde en başarılı ve bu anlamdaki en güçlü ilidir. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türkiye ekonomisinin ve devlet bütçesinin en önemli ve en büyük gelir sağlayıcı ikinci ili konumunda olduklarını söyleyen Güzeloğlu, "Bunu daha iyiye ve ileriye taşıma gayreti içerisinde olacağız. Geriden bugüne vergisini düzenli ödeyen Kocaelili vergi mükelleflerimize teşekkür ediyorum. Bu bir haftalık etkinliklerde her düzeyde vergi bilincinin aktarılmasını çok anlamlı" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocaeli Valisi Güzeloğlu'ndan Vergi Haftası Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement