Kocaelispor Yeniden Profesyonel Lig Yolunda - Son Dakika
Spor

Kocaelispor Yeniden Profesyonel Lig Yolunda

Türk futbolunun köklü takımlarından Kocaelispor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup'ta şampiyon oldu.

15.03.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futbolunun köklü takımlarından Kocaelispor, mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup'ta şampiyon oldu.

Ligin 21. haftasında en yakın takipçisi Gebzespor'un, İstanbul Güngörenspor'la 0-0 berabere kalmasıyla yeşil siyahlılar, sezonun bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Kocaelispor, 3. Lig'de yer alabilmek için 11. Grup lideriyle sezon sonunda play-off maçı oynayacak.

Yeşil-siyahlı ekibin başkanı Bahri Yavuz AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonu lider bitirmeyi garantilediklerini belirterek, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Play-off maçını kazanmadıkça bir üst lige çıkılamadığını ifade eden Yavuz, "Gururluyuz, emeğimizin karşılığını kısmen de olsa aldık. Kocaelispor, ait olduğu yere geri dönüyor. Geçen sezon ki kadromuzu büyük oranda muhafaza ettik. Bu iskelet kadronun bizi bir yere taşıyacağını biliyorduk. Bu, gelecek sezon için de geçerli. Kocaelispor'u ait olduğu yere taşımak için mücadele ediyoruz" şeklinde konuştu.

"Mevcut kadromuz bizi 3. Lig'de de hedefe götürebilir"

Yavuz, bir üste çıkmaları durumunda transfer yasağını kaldırma gibi bir düşünceleri olmadığını dile getirerek, "30 kişilik kadromuz var. Bu sıkıntımızdan dolayı 30 kişiyle yola devam ediyoruz. Altyapıda da önemli çalışmalarımız var. Bu yapılanmayla devam edebileceğimizi düşünüyoruz. Transfer yasağını hemen kaldırarak kulübü tekrar borçlandırmak istemiyoruz. Mevcut kadromuz bizi 3. Lig'de de hedefe götürebilir" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kocaelispor Yeniden Profesyonel Lig Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement