Koçali Ağırtaş, elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor - Son Dakika
Yaşam

Koçali Ağırtaş, elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan Koçali Ağırtaş, ağaçtan yaptığı çubuğuyla yer altında su olan yerleri tespit ediyor. Özel yeteneği bulunduğunu öne süren Ağırtaş, suya yaklaştığında vücudunda değişiklikler yaşadığını dile getirdi. Ağırtaş, yanlış tespitin de maddi kayıplara neden olabileceğini belirterek, vatandaşları sahtekarlara karşı uyardı.

16.10.2021 14:49  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek ilçesinde yaşayan Koçali Ağırtaş, özel yeteneği sayesinde yer altındaki su kaynaklarını tespit ettiğini söylüyor. Ağaçtan özel bir asa yapan Ağırtaş, bu asa sayesinde yer altındaki su kaynaklarını eliyle koymuş gibi buluyor. Bölgede 2 yıldır yaşanan kuraklık nedeniyle, taleplere yetişemeyen Ağırtaş bazen gece yarılarına kadar su aradığını belirtti.

Siverek'in yıldızı Koçali daha yanılmadı! Elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor

VÜCUDUNDA DEĞİŞİKLİKLER FARK EDİYOR

Elindeki çatal çubuğun ve vücudundaki hareketlilikle suyu bulduğunu söyleyen Ağırtaş, kaynak suyun ne kadar derinlikte ve saniyede kaç litre olduğunu bile tahmin ettiğini ve tahminlerinin doğru çıktığını söyledi. 15 yıl önce yer altı su kaynaklarına yakın yerlere gittiğinde vücudunda değişik hareketler fark ettiğini söyleyen Ağırtaş," Birçok yerde bu başıma gelince yer altı sularına karşı duyarlı olduğumu fark ettim. Biri iki deneme yaptım baktım evet, yer altı suları beni rahatsız ediyor ve böylece bu çalışmaya başladım. Yer altı sularını değişik yöntemlerle bulabiliyorum ama elimde çubuk olsa daha rahat ediyorum. Su ararken, birkaç çatlağın kesiştiği yeri tespit ediyorum. Bunun kaç metre yerin altında ve saniyede kaç litre suyun çıkacağını tahmin ediyorum" dedi.

Siverek'in yıldızı Koçali daha yanılmadı! Elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor

ARANAN ADAM HALİNE GELDİ

2 yıldır bölgede yaşanan kuraklık nedeniyle taleplere yetişemediğini belirten Ağırtaş," Siverek'te hemen hemen her köyde benim yer tespitinde bulunduğum su kuyularım var, hatta Türkiye genelinde birçok il ve ilçeden beni çağıran var, talep çok olduğundan yetişmekte zorlanıyorum"

Siverek'in yıldızı Koçali daha yanılmadı! Elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor

"195 METREDE SUYUMUZ ÇIKTI"

İlçede 50 ile 240 metre arası su çıktığını söyleyen Ağırtaş, doğru bir yer tespiti olmadığı taktirde yapılan tüm masrafların boşa gideceğine dikkat çekti Daha önce kuyusunun olduğunu kuraklık nedeniyle kuyuların kuruduğunu söyleyen Celal Polatoğlu," Yeni bir kuyu vurmaya karar verdik, araştırdık bu işleri en iyi bilen Koçali olduğunu bize söylediler. Sağ olsun geldi bize yer belli etti, şuan 195 metrede suyumuz çıktı. Beşlik bir suyumuz var artık, Koçali'ye çok teşekkür ediyorum" diye belirtti.

Siverek'in yıldızı Koçali daha yanılmadı! Elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor

"ŞU ANA KADAR GÖSTERDİĞİ YERLERDE SU ÇIKTI"

Yıllardır baba mesleği su kuyusu şantajı vurduğunu söyleyen Necmi Yavuz," Çeltikçi arkadaşların belirlediği yerlerde devamlı kuyu vuruyoruz, bazıların suya bazılarınınki de kile kalkar. Bazıların çıkar, bazılarının çıkmaz. Ama Koçali abinin şu ana kadar gösterdiği yerlerde su çıkmış" diye konuştu.

Koçali Ağırtaş, elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Koçali Ağırtaş, elindeki asasıyla işaret ettiği yerden sular fışkırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Onur Yilmaz: 195 200 metrede su çıkması zaten normal ???? 51 8 Yanıtla
  • Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı
    11:18 Emma Watson, 'pahalı' bir cinsel tatmin sitesine abone olduğunu açıkladı

    Ünlü oyuncu Emma Watson, kadın cinselliğine adanmış pahalı bir abonelik tabanlı web sitesine üye olduğunu açıkladı. Watson, bu siteyi 'değerli' olarak nitelendirdi ve daha uzun süre var olmasını dilemişti. 2014 yılında kurulan web sitesi, kadınların orgazm olmasını sağlamak için eğitici videolar sunuyor. Site, kadın cinselliği çevresindeki tabuları yıkmayı ve kadınların zevk deneyimlerini çevreleyen karmaşıklıklarla mücadele etmeyi amaçlıyor.

  • İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi
    11:15 İstanbul'daki ünlü AVM'de intihar! Ekipler olay yerine sevk edildi

    İstanbul Şişli'de bulunan Cevahir AVM'de bir kişi intihar etti. Sosyal medyaya düşen görüntülerde şahsın yerde hareketsiz bir şekilde yattığı görüldü. Güvenlik görevlilerin ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü
    11:14 Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat'ın içme suyu sorununu çözdü

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yukarıışıklar Mahallesi'nin yıllardır devam eden içme suyu sorununu yeni hat ve depolar yaparak çözdü.

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti
    11:06 Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti

    Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, firar eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi ürünler alışverişi yaptığı ifade edildi.

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.


Advertisement