Kocamaz, Ayvagediği ve Gözne'de Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Güncel

Kocamaz, Ayvagediği ve Gözne'de Esnaf Ziyareti Yaptı

Kocamaz, Ayvagediği ve Gözne\'de Esnaf Ziyareti Yaptı

Vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Başkan Kocamaz, halkın sorunlarını dinledi.

11.03.2013 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Burhanettin Kocamaz, hafta sonu Ayvagediği ve Gözne yaylalarını gezdi.

Kahvehane ziyareti de yapan Başkan Kocamaz, ilk olarak Ayvagediği Beldesini ziyaret etti. Ayvagediği Belediye Başkanı Ergün Özdemir ile birlikte tek tek esnafları gezen Başkan Kocamaz, soğuk havada sıcak ilgi gördü.

Daha sonra Gözne Beldesinde de esnaf ziyaret yapan Başkan Kocamaz, burada da esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Kocamaz, ziyaretlerinde Mersin'de yapacakları hakkında halka bilgi verdi.

Başkan Kocamaz, daha sonra Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanlığı tarafından yapılan programa katıldı. Burada konfederasyon üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Kocamaz, yerel yönetimler seçimlerinde Mersin'e talip olduklarını, Mersin'i MHP'li kadroların yönetmesi gerektiğini vurguladı.

BAŞKAN KOCAMAZ, DADALOĞLU YARDIMLAŞMA VE KÜLTÜR DERNEĞİ'NİN GECESİNE KATILDI

Başkan Kocamaz, Dadaloğlu Yardımlaşma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği geceye katıldı.

20 yıldan beri Mersin'de yaşayan Avşarlar'ın kültürlerini yaşatmak, yardımlaşmayı geliştirmek ve dayanışma ruhunu pekiştirmek için her türlü kültürel ve sosyal faaliyette bulunduklarını söyleyen Dadaloğlu Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı İsmail Koyuncu, Başkan Kocamaz'ın gecelerine katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek teşekkür etti.

Gecede söz alan Başkan Kocamaz, birlik ve beraberlik duygusunun çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz, "Böyle güzel bir gecede, böyle nezih bir ortamda sizlerle beraber olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Böyle bir toplantıda sizlerle bizleri bir araya getiren başta İsmail başkanımız olmak üzere Dadaloğlu Derneği'nin tüm yöneticilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten birlik ve beraberlik duygusu, aidiyet duygusu, hemşehricilik bilinci çok önemli. Her ne kadar değişik yörelerden değişik bölgelerden insanlar bir araya gelerek bu aidiyet duygusuna ulaşmış olsa da zaten millet olmanın temelinde bu vardır. Genelde milletin kültürü ortaktır.

Milletin dili ortaktır, milletin ülküsü ortaktır. Milletin birliği, beraberliği ve ülkenin bekası için bir araya gelmesi, kaynaşması hepimiz için hem insanlarımız hem de milletimiz açısından, memleketimiz açısından, vatanımız açısından çok önemlidir. Birlik bu şekilde kurulur o birlik sayesinde bir bayrağın altında hür ve bağımsız olarak yaşanabilir. Bu ülkede birlik ve bütünlük adına katkı koyan destek veren herkese gönlünü, gövdesini ortaya koyan tüm dostlara selam olsun diyorum. Geceniz kutlu geleceğiniz mutlu olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocamaz, Ayvagediği ve Gözne'de Esnaf Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement