"Kocamda Gözü Var" Deyip Dehşet Saçmıştı, Kocasına Attığı Mesaj Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

"Kocamda Gözü Var" Deyip Dehşet Saçmıştı, Kocasına Attığı Mesaj Ortaya Çıktı

Trabzon'da, "Kocamda gözü vardı" deyip akrabasını öldüren kadın, olaydan önce kocasına, "Onun fişini çekeceğim" şeklinde mesaj attığı ortaya çıktı.

18.04.2019 13:34  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da işlenen kıskançlık cinayetinde 41 yaşındaki akrabası Gülsün Taşkın'ı bıçaklayarak öldüren Emine Taşkın için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Sorgusunda, "Kocamda gözü vardı, amacım öldürmek değildi" diyen Emine Taşkın'ın, olaydan saatler önce kocasına gönderdiği mesajda Gülsün Taşkın'ı kast ederek "Onun fişini çekeceğim" yazdığı ortaya çıktı.

"KOCAMDA GÖZÜ VARDI" DEDİĞİ KADINI BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Olay, 4 Ağustos 2018'de Çarşı Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi'ndeki bir apartmanın önünde meydana geldi. Emine Taşkın (41), kocası Bekar Taşkın'da (46) gözü olduğunu öne sürdüğü güzellik salonu işletmecisi Gülsün Taşkın'la iş yeri önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Emine Taşkın Gülsün Taşkın'ı sırtından bıçakladı. Taşkın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri, şüpheli Emine Taşkın'ı suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı. Sorgusunda, "Kocamda gözü vardı, amacım öldürmek değildi" diyen Emine Taşkın, tutuklandı.

Emine Taşkın

"ONUN FİŞİNİ ÇEKECEĞİM" YAZILI MESAJ GÖNDERMİŞ

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Emine Taşkın'ın cep telefonu mesajları da mercek altına alındı. Mesajlarda; tutuklu Emine Taşkın'ın, cinayetten saatler önce eşi Bekar Taşkın'a Gülsün Taşkın'ı kast edip 'Onun fişini çekeceğim' yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Gülsün Taşkın

AĞRILAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTEMİYLE İDDİANAME HAZIRLANDI

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada tutuklu Emine Taşkın için, 'tasarlayarak kasten öldürmek' suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Emine Taşkın'ın önümüzdeki günlerde yargılanmasına başlanacak.

Bekar Taşkın

KOCASI DA SİLAHLI SALDIRIDA BAŞINDAN VURULARAK ÖLDÜ

Öte yandan, kıskançlık cinayetinden 3 ay sonra, Emine Taşkın'ın eşi Bekar Taşkın da, park halindeki otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda başından vurularak öldürülmüştü. Gülsün Taşkın'ın yeğeni Nazım Taşkın (26), Bekar Taşkın'ın katil zanlısı olarak suç aleti silahla yakalanarak tutuklanmıştı.

"Kocamda Gözü Var" Deyip Dehşet Saçmıştı, Kocasına Attığı Mesaj Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Kocamda Gözü Var' Deyip Dehşet Saçmıştı, Kocasına Attığı Mesaj Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • MİLLİYETÇİ: HERKES MUTLU OLMUŞ SONUNDA İKİSİ MEZARA İKİSİ KODESE ŞİMDİ MUTLUSUNUZDUR 23 3 Yanıtla
  • Uyyy: Purasi garadeniz akilli olin uşaklar 5 16 Yanıtla
  • Hatunkisi: Bunlar nasıl kafa ya? cehalet gırla.tuhaf insanlar 18 1 Yanıtla
  • Mavi: Evli erkeklere göz dikenler ders cıkarsın 7 11 Yanıtla
  • Arzu: Kadınlar hiç bana kizmayin Erkek adama bir kadın az gelir Erkekler bir den fazla eş isterler sizde saygı duyun eşinize kendi elinizle bir eş daha bulun yani kuma bulun. Bakın evlilik nasıl güzel olacak ama sadece aynı evde odalar ayrı olacak 5 12 Yanıtla
  • Oğuz: Allah doğru yoldan sasirtmasin bos yere giden 2 can ve ömrunu cezaevinde gecirecek bir bayan Allah geride kalan evlatlarina yardim etsin birsey yaparken iyi dusun keske demeyeceksin sonra... 17 0 Yanıtla
  • Yaa : İçim acıdı bu adam için diil cana koymak helaya gitmem ya iki kadına da yazık olmuş 13 3 Yanıtla
  • İmamın oğlu: Halk için ikiyuzelli milyarlık saat takıyor aman ne güzel halktan biri Ekrem bey 8 6 Yanıtla
  • Cemal Hokka: Aynı odada olsun istersen :) 3 0
  • Aa: Evli erkeğin beyni yok mu. Silah mı sayıyorlar kafalarına yapmadılar. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sivas'ta Yem Karma Makinesine Saçlarını Kaptıran Genç Kız, Başarılı Operasyonla Saçlarına Kavuştu
    11:50 Sivas'ta Yem Karma Makinesine Saçlarını Kaptıran Genç Kız, Başarılı Operasyonla Saçlarına Kavuştu

    Sivas'ta yaşayan 15 yaşındaki Dilara Durmuş, hayvancılıkla uğraşırken yem karma makinesine saçlarını kaptırması sonucu derisi kopmuştu. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde gerçekleştirilen 8 saatlik başarılı operasyonla Dilara, saçlarına kavuştu. Prof. Dr. Mehmet Dadacı ve ekibi, mikrocerrahi yöntemlerle kopan saçlı deriyi dikti. Durmuş, 1 aylık tedavisinin ardından taburcu edildi. Operasyon olmasaydı, hayatı boyunca peruk takmak zorunda kalacaktı.

  • Ankara'da Tefecilik Yapan 40 Kişi Yakalandı
    11:49 Ankara'da Tefecilik Yapan 40 Kişi Yakalandı

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, suç işlemek amacıyla örgüt kurarak tefecilik yaptıkları iddiasıyla gözaltı kararı verilen 44 kişiden 40'ı yakalandı. Ankara, Konya, Kastamonu, Zonguldak ve Denizli'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla şüpheliler gözaltına alındı. Diğer zanlıların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi
    11:49 Mardin'de Şüpheli Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi

    Mardin'de polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde bulundu. 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi
    11:49 AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, şehit aileleriyle bir araya geldi

    AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Adana Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Emine Kunt ve ailelerle görüşen Karamık, talepleri dinledi. Kunt, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek Karamık'a teşekkür etti.

  • Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor
    11:49 Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor

    Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapmak için eğitimlerini aksatmıyor. Tim, iç sular, barajlar, göller ve akarsularda kaybolan ve yardım isteyenlerin yanı sıra sel, su baskınları gibi afetlerde de görev alıyor. Su altı ve su üstündeki suç delillerinin aranması ve bulunmasında da önemli rol oynayan tim, yaz kış eğitimlerini sürdürerek 24 saat göreve hazır bekliyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.

  • Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde kadın muhtar adayı
    11:48 Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde kadın muhtar adayı

    Artvin'in Kemalpaşa ilçesine bağlı Uzunyalı mahallesinde çay üreticisi ve ev kadını olan Emine Akbıyık, mahallenin ilk kadın muhtarı olmak için adaylığını koydu. Akbıyık, mahalle için çocuklar ve aileler için güzel şeyler yapmayı hedeflediğini belirtti.

  • Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı
    11:47 Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı

    Hisarcık İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazzeli çocuklara göndermek üzere Müftü Sebahattin Akyol'a teslim etti. Müftü Akyol, minik öğrencileri örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, onları iyilik elçileri olarak nitelendirdi.

  • Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü
    11:47 Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Sporcusu Beyza Nur Akkuş Zafer Kupası'ndan Altın Madalya İle Döndü

    Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü sporcusu Beyza Nur Akkuş, Antalya'da düzenlenen Zafer Kupası'nda 65 kiloda altın madalya kazandı. Akkuş'un yeni hedefi ise Avrupa Güreş Şampiyonası.


Advertisement