Kocaoğlu'nun Babası Vefat Etti (3) - Son Dakika
Güncel

Kocaoğlu'nun Babası Vefat Etti (3)

Kocaoğlu\'nun Babası Vefat Etti (3)

Taziye ÇADIRI KURULDU İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 96 yaşında vefat eden babası İhsan Kocaoğlu Tokat'ın Erbaa ilçesinde yarın toprağa verilecek.

25.02.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taziye ÇADIRI KURULDU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 96 yaşında vefat eden babası İhsan Kocaoğlu Tokat'ın Erbaa ilçesinde yarın toprağa verilecek.

1973-1980 yılları arasında iki dönem üst üste Cumhuriyet Halk Partisi'nden Erbaa Belediye Başkanlığı'na seçilen Aziz Kocaoğlu'nun babası İhsan Kocaoğlu, son yıllarda rahatsızlığı dolayısıyla evde eşi Necla Kocaoğlu ve bakıcı ile yaşamını sürdürüyordu. İhsan Kocaoğlu, bu sabah saatlerinde Ertuğrul Gazi Mahallesi Atakent konutlarında yaşadığı evde yaşamını yitirdi. Kocaoğlu'nun cenazesi daha sonra evden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kocaoğlu'nun ölüm haberini alan akrabaları ve sevenleri eve ziyarete geldi. Evin önüne taziye çadırı kuruldu. Babasını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, acı haber ile birlikte memleketi Erbaa'ya doğru yola çıktı. Kocaoğlu'nun akşam saatlerinde ilçeye geleceği öğrenildi.

"İYİ BİR BELEDİYE BAŞKANIYDI"

Başsağlığında bulunmak için eve gelen Erbaa Belediye Başkanı MHP'li Ahmet Yenihan, İhsan Kocaoğlu'nun ilçede iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunduğunu söyledi. Kocaoğlu'nun Erbaa'ya büyük hizmetler yaptığını belirten Yenihan, "İhsan Kocaoğlu çok adaletli, hukuka uygun bir belediye başkanıydı. Biz komşu olduğumuz için yakından tanıyoruz. Oğlu Aziz Kocaoğlu ile birlikte beraber büyüdük. Çok rahatlıkla söylüyorum, İhsan amcamız çok iyi bir belediye başkanıydı. Asla adaletsiz uygulaması yoktu. Hiç kimseyi kırmaz, incitmezdi. Biz de onu onura etmek için istediği caddeye onun ismini verdik. Öyle yaşatacağız adını" dedi. - Kocaoğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kocaoğlu'nun Babası Vefat Etti (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement