Kocası ile Metresini Havalimanında Basan Öfkeli Eş Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika
Dünya

Kocası ile Metresini Havalimanında Basan Öfkeli Eş Ortalığı Birbirine Kattı

Kolombiya'da tatile gitmek üzere olan kocası ve kocasının sevgilisini havalimanında yakalayan öfkeli eş, kadını saçlarından tutup sürüklerken o anlar yolcular tarafından görüntülendi.

11.05.2018 15:13  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kolombiya'nın Jose Maria Cordova Uluslararası Havalimanında bir kadının kocasını metresi ile tatil için uçağa binmeye hazırlandığı sırada yakaladığı anlara ait görüntüler, başka bir yolcunu tarafından cep telefonuna kaydedildi.

SAÇLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEDİ

Kadın, kocasına ve metresine hakaret ettikten sonra diğer kadının saçlarından tutup sürükledi.

"HANİ BENİ TATİLE GÖTÜRECEKTİN"

Koca ise metresini karısının elinden kurtarmaya çalışırken kadın kendisine, "Bana, beni tatile göndereceğini söylemiştin ama şimdi bu kadın ile tatile çıkıyorsun" diye bağırdı. Kadın ayrıca kendisine engel olmaya çalışan kocasına hapse girmek istiyorsan beni döv diye de bağırdı.

Havaliamanı görevlilerinin olaya müdahale edip etmediği ve olay ile ilgili kimsenin tutuklanıp tutuklanmadığı ise bilinmiyor.

Kocası ile Metresini Havalimanında Basan Öfkeli Eş Ortalığı Birbirine Kattı

Son Dakika Dünya Kocası ile Metresini Havalimanında Basan Öfkeli Eş Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Hatice: Aynı ben üzüldüm. Eğitimim var dedi gitti 15 günlüğüne istanbuldaymış gibi aramalar mesajlar inandım bende oğlumu alıp ankaraya gitmek için havalimanına geldim birde ne göreyim bir kadınla sarmaş dolaş pislik. Sonrası boşadım ama olan yavruma oldu. Boyunuz posunuz devrilsin evdeki sadece sizi bilen namuslu eşinizi aldatıp yuvanız yıkılınca olan evladınıza oluyor masumların günahı nedir. Allah canınızı alsın ne diyim. 502 3 Yanıtla Meto: Hemcinsiniz olarak yasadiklariniza çok üzüldüm.ve soylediklerinize katılıyorum.Oglunuz için de çok üzüldüm ayrica.En doğrusunu yapmışsınız helal olsun size. 5 0 TUNÇ06: suçlu kadın ...boş bırakmıycan ...evlendik çocuk da oldu yan dön yatarsan olacagı bu....dışarı da keklik çok ucuz ...kadın kendine çekidüzen verecek verecek saklıymıycak .... 0 2
  • Badanacı: Sürekli başınız ağrıyor, sonrada vay efendim bu kim, kendinize gelin biraz, gelismeleri takip edin, ukraynaya vize kalkti, gurcu kapisi acildi 32 349 Yanıtla
  • Sivridil: Bir kez yakalandim tam asansörden ciktim biri kolumda biri karsimda tabi eskisini tanimamazliktan geldim, iki arada bir derede yinede anahtari verdim bizden sonra eve girsin diye, aksam.geldigimde surat bir kariş fakat ev mis gibi bahar kokulu deterjanlarla silinmis piril piril, mutfakta 4 cesit yemek yapilmis karnimda aç ki yemeklerin kokusundan doyuyorum sanki, icimden dedimki, bu kadar rağbet görecegimi bilsem daha önce yakalanirdim. 4 193 Yanıtla
  • Huso: Bu kadına aferin milletin yuvasını yıkmak bu kadar basit olmamalipucu. 160 0 Yanıtla
  • Cem can : Helal olsun Bayana 139 0 Yanıtla
  • Huso: Böyle kadınlara helal olsun aferin 102 0 Yanıtla
  • Huri: Yalnız ilginç olan, kadının saçından tutmuş ama kocasıyla konuşmayı tercih ediyo.Hani onun cezası??İnsanoğlu her yerde gücü yettiğine saldırıyor işte,ne acı... 12 44 Yanıtla
  • zorba: helal olsun kadına ıyı bır sopa cekselerdı 54 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı
    15:56 Kazakistan'da Türk Büyükelçiliği, çevre temizliği kampanyasına katıldı

    Kazakistan'da düzenlenen Temiz Kazakistan kampanyası kapsamında Türk Büyükelçiliği görevlileri, Astana'daki Atatürk Parkı'nda çevre temizliği yaptı. Astana Valiliği tarafından düzenlenen kampanyaya yabancı misyon temsilcilikleri de katıldı. Büyükelçilik görevlileri, Atatürk Parkı'nda bölge sakinleriyle birlikte temizlik yaparak, hem çevreye katkıda bulundu hem de Mustafa Kemal Atatürk'ü anma fırsatı yakaladı.

  • Bakan Fidan, Batılı devletlere tarihi uyarı: Filistinlilerin hak ettiği devlet verilmezse krizler devam edecek
    13:35 Bakan Fidan, Batılı devletlere tarihi uyarı: Filistinlilerin hak ettiği devlet verilmezse krizler devam edecek

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri ile düzenlediği ortak basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Bakan Fidan İran-İsrail gerilimine ilişkin yaptığı açıklamada "Filistinlilerin hak ettiği devlet, bağımsızlık ve egemenlik verilmezse bu krizler artarak devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

  • Amsterdam'da Yeni Oteller İçin Yasak Bölge İlan Edildi
    13:16 Amsterdam'da Yeni Oteller İçin Yasak Bölge İlan Edildi

    Amsterdam Belediye Meclisi, kenti oteller için yasak bölge ilan etti ve geceleyen turist sayısını sınırlayacak. Yoğun turist akını nedeniyle kentin tarihi dokusu ve şehir sakinlerinin yaşamı olumsuz etkileniyor. Belediye, zararlı madde salımını azaltmak ve daha yaşanabilir bir şehir yaratmak amacıyla ziyaretçi sayısını azaltmayı hedefliyor. Yeni otel açılışlarına ruhsat verilmeyecek ve kentteki yatak sayısı 20 milyonun üzerine çıkamayacak.


Advertisement