Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu - Son Dakika
Güncel

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı 4 Kadın Zamanı'nda eşinin sık sık kendisini aldattığını söyleyen Nilüfer Pehlivan isimli kadının kumasıyla tanışma hikayesi "Bu kadarına da pes" dedirtti.

18.10.2018 15:44  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'de ekrana gelen 4 Kadın Zamanı programında akıllara durgunluk veren bir ihanet olayı gündeme geldi. Canlı yayına katılan ve eşinin sayısız kez onu aldattığını hatta bir seferinde eşini başka bir kadınla yatakta bastığını öne süren Nilüfer Pehlivan isimli kadın, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı.

"DAĞDA BENİ ÇIRILÇIPLAK BIRAKTI"

Eşiyle 15 yaşındayken severek evlendiğini ama kocasının zamanla değiştiğini ve kendisine şiddet uygulamaya başladığını iddia eden Pehlivan, "Kocam bir gün beni Sipil dağına götürdü. Orada üzerimi çıkardı ve darp etti. Ardından beni o dağda çırılçıplak ölüme terk etti. Şu anda 17 yerimden darp edildiğime dair raporum var" dedi.

"KOCAN SANA SÜRPRİZ YAPACAK"

Eşinin sık sık kendisini aldattığını da belirten Nilüfer Pehlivan, kumasıyla tanışma hikayesini anlatınca stüdyodaki herkes dondu kaldı. Kocasının bazen evden gidip uzun süre gelmediğini söyleyen Pehlivan şu ifadeleri kullandı: "Eşim eve gelmediği zamanlar ben de ailesine derdimi anlatıyordum. Ailesi de 'kocan sana sürpriz yapacak. Ev alacak' diyerek beni oyalıyordu. Bir gün eşim evden gittikten 4 ay sonra gece 11 gibi kapıya geldi ve 'sana bir sürprizim var' diyerek beni dışarıya çağırdı. Arabaya bindik ve bir yere doğru gitmeye başladık.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"BEN DE İMAM NİKAHLI KARISIYIM"

Eşim o sırada alkol almak için yol kenarındaki bir marketin önünde durdu. O marketteyken arabada telefonu çalmaya başladı. Dürdane diye bir kadının aradığını gördüm. Telefonu açıp 'Efendim' dediğimde bana 'ben kimsin?' diye yanıt verdi. Karısı olduğumu söyleyince, 'ben de imam nikahlı karısıyım' dedi. O sırada kocam arabaya geldi. Telefonu açtığım için bana iki tokat vurdu ve kapıları kilitledi. Ben ağlayarak, 'beni o kadına götürme' diye yalvardım. Fakat beni dinlemedi. Çiftliğe gittiğimizde kadın yanımıza geldi. Ben de eşime, 'beni bu kadına mı değiştin?' diyerek ağlamaya devam ettim. Sonra kadın bana, 'yeni evine hoş geldin kumacım' dedi ve beni arabadan indirmeye çalıştı.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"SEN KADIN OLSAYDIN BU İMKANLAR SANA SUNULURDU"

Direndiğim zaman eşimle birlikte beni yaka paça eve attılar. Ardından kumam bana, 'sen kadın olsaydın bu imkanlar sana sunulurdu' dedi. Ben de ona yanıt verince tokat attı ve artık durumu kabul etmemi söyledi. Yapacak hiçbir şeyim kalmadığı için kuma olmayı kabul ettim ve 'beni eve bırakın. Yarın bana kahvaltıya gelin konuşalım' dedim.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

"AHLAKSIZ TEKLİFTE BULUNDU"

İkisi de uyuşturucu madde almışlardı. Eşim bana 'daha karpuz keseceğiz. Nereye gidiyorsun?' dedi ve orada ahlaksız teklifte bulundu. O sırada evde üç çocuğun daha olduğunu gördüm. 'Çocuklar eşimden mi?' diye sorduğumda, kadının eski kocasından olduğunu öğrendim."

"TANIŞMAK İSTEDİ, BEN DE GÖTÜRDÜM"

Nilüfer Hanımın bu iddiaları karşısında canlı yayına bağlanan kocası Sabri Bey ise "Benim burada kimseye hikaye anlatacak durumum yok. Eşim kumasıyla tanışmak istedi ben de götürdüm tanıştırdım." diyerek kendisini savundu.

Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu

Son Dakika Güncel Kocasını Yatakta Basıp Kuma Olan Kadının Anlattıkları Kan Dondurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • okan: tek kadına karşıyım arkadaş ne o tek eşlilik bizim burda hepsi çift hatunları var bir ben 2 hatunu alamadım gitti. 6 37 Yanıtla
  • Endiayeee: Hande ataizi tuvalet pencerelerine sikistigin günlerini cirilciplak poz verdiğin gunleri unuttunda simdi Turkiyeye kadınlık dersimi veriyosun...baya etkileyici 26 3 Yanıtla
  • Adamsın: Kuma almak güzel dir ama eşin rızası olacak hatta eşine diyecek sen evlendir beni bir daha istiyorum desin 2 24 Yanıtla
  • Napcan: Kim satin alirsa alsin kanal ayni pislik fox,kanal d,star,show,tv 8 vs vs ne oluyo milletin hayatini ifşa edince?Reyting para azginlik sapkinlik hepsi bir arada.... 15 8 Yanıtla
  • fatih44: Ne oldu da birdenbire kadınlar cesaretlendi olanı biteni anlatıyo. İğrençlikleri anlatıyo. Tacizci lerini anlatıyo. Sabah programları senaryo yazıyo anca. Millete karı-koca bulma işi yasaklandı. Milletin aklına abuksabuk fikirler koyuyo 6 14 Yanıtla
  • NEFES: BEN OLSAYDIM O KUMANIN CİĞERİNİ SÖKÜP ELİNE VERİRDİM...ARSIZ KADIN 17 3 Yanıtla Aa: Ciğerini sokeceksen erkeğin sokecwn amma degmez 3 0
  • sena: 2018 yılındayız, hala bağnazlık, hala cahillik, hala gelişememe. Türkiye bunun gibi pislik herifler ve kadınlar yüzünden bu halde. Allah ıslah etsin ne demeli 15 3 Yanıtla
  • Asabi: Ahlkı yapıyı bozmak için muhteşem programlar. Devam devam hiç durmayın. 15 0 Yanıtla
  • Losğalatas: Ulan buğadar düzmeçe olmaz bunların Allah belasını versin rutük ğörev başına 14 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement