Kocatepe Camii'nde Suriye ve Mısır Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika
Güncel

Kocatepe Camii'nde Suriye ve Mısır Gıyabi Cenaze Namazı

Kocatepe Camii\'nde Suriye ve Mısır Gıyabi Cenaze Namazı

Müslümanlarla Dayanışma Platformu üyeleri, Ankara Kocatepe Camii'nde Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

23.08.2013 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müslümanlarla Dayanışma Platformu üyeleri, Ankara Kocatepe Camii'nde Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Kocatepe Camii'nde "Katil ABD Orta Doğu'dan defol", "Direnen ümmet kabukları yırtacak" diye sloganlar atıp, "Mazlumlar Esed'den Hesap Soracak", "İslami Hareket Engellenemez", "Şehitler Ümmetin Onurudur" gibi pankart ve dövizler açarak Suriye ve Mısır'da yaşanan katliamlara tepki gösteren grup, Cuma Namazı'nın ardından Mısır ve Suriye'de yaşanan olaylarda hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Cenaze namazının ardından Müslümanlarla Dayanışma Platformu adına basın açıklaması yapan Hikmet Yıldırım, "Türkiye Ortadoğu ateşinin tam ortasında bulunuyor. Ulus-Devlet mantığıyla hayatta kalabilmesi mümkün değildir. Türkiye, halkının İslami değerleriyle barışmak zorundadır. Ortadoğu'da söz sahibi olabilmek, küresel kuşatmaya karşı direnebilmek için bunun olmazsa olmaz şart olduğu bilinmelidir. Müslüman halkların İslami değerleri hayata hakim kılmak için, halkı küresel güçlerin karşısına dikme zarureti vardır" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından olaysız dağıldılar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kocatepe Camii'nde Suriye ve Mısır Gıyabi Cenaze Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement