Koçfinans Çalışanları Koç'u Mezarı Başında Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Koçfinans Çalışanları Koç'u Mezarı Başında Ziyaret Etti

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki mezarına ziyaretler devam etti.

25.01.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki mezarına ziyaretler devam etti. Koçfinans çalışanları, Koç'un mezarının bulunduğu aile kabristanına gelerek çelenk bıraktı. İş adamı İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç ise mezar başında duygusal anlar yaşadı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için dün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camii'nde cenaze töreni düzenlenmişti. Törenin ardından dedesi Vehbi Koç'un da mezarının bulunduğu aile kabristanlığına defnedilen Koç'un mezarına ziyaretler bugün devam etti. Koçfinans çalışanları, Koç'un mezarının başına gelerek çelenk bıraktı. Çalışanlar, daha sonra dua ederek kabristandan ayrıldı.

"YÜCE GÖNÜLLÜLÜĞÜYLE ONU HER ZAMAN HATIRLAYACAĞIZ"

Bütün Koç çalışanları olarak büyük üzüntü duyduklarını belirten Koçfinans Genel Müdürü Pınar Kitapçı, "Eşi bulunmaz bir patrondu. Tüm ülkenin, iş dünyasının da kabul ettiği güçlü bir liderdi. Sosyal sorumluluk bilinci çok yüksekti. Defalarca örneğini gördüğümüz yüce gönüllülüğüyle onu her zaman hatırlayacağız. Hepimiz çok üzgünüz ama rahat uyusun. Kendi kişiliğini çok güzel temsil ettiği Koç Grubu değerlerini biz hepimiz sahip çıkacağız" dedi.

Koçfinans'ın başka bir çalışanı da, "Çok seven bir insandı. Kendisini her zaman gülen yüzündeki tebessümle hatırlayacağız. Nur içerisinde yatsın, çok üzgünüz. Toplantılarda çok zaman kendisini dinleme fırsatım oldu. Hep olumlu bir bakış açısıyla tüm konuşmalarını yaptı. Çok üzgünüm, nur içerisinde yatsın" ifadelerini kullandı.

İzocam'da çalıştığı zamanlarda başına gelen bir kaza sonrası ellerinin yandığını söyleyen eski İzocam Genel Müdürü Mehmet Tuna Arar da, "Dolayısıyla bana destek verdiler, hepsi sağolsun. Haberi ilk olarak Divan Otel'de duyarak hemen hastaneye koştum. Şimdiye kadar hakkında kötü bir şey söyleyen duymadım. Gayet insaniydi, ne zaman gitsem oradaki arkadaşlara kucağını açıyordu. Fakat bu son durum onları şok etti. Allah cennette olmayı nasip etsin. Ben İzocam'da çalıştığım sırada oranın müdürüydüm. Mustafa Koç, o zamanlar çocuktu, bir kere falan gelmiştir" şeklinde konuştu.

"İNSANİ YÖNLERİ ANLATILACAK GİBİ DEĞİL, YAŞANILACAK BİR İNSANDI"

Çalışanların kabristandan ayrılmasının ardından iş adamı İnan Kıraç'ın kızı İpek Kıraç, hüzünlü bir şekilde kabristana geldi. Koç'un mezarı başında dua eden Kıraç, bir süre başında bekledikten sonra kabristandan ayrıldı. Hala şokta olduğunu ifade eden İpek Kıraç, "Çok üzgünüz. Benim için bir ağabey ve arkadaştı. Yani gerçekten ne diyeceğimi bilsem söylerim. Çok sevilen bir insandı. İnsani yönleri anlatılacak gibi değil, yaşanılacak bir insandı. Ne mutlu ki hayatımızdaydı. Hem aile üyeleri hem de Türkiye için büyük bir kayıp oldu. Kendisiyle unutamadığım bir sürü anı var ama bana onları şimdi anlattırmayın" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Koçfinans Çalışanları Koç'u Mezarı Başında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement