Koçsistem ve Samsung'tan Bölgesel Stratejik İş Ortaklığı İmzası! - Son Dakika
Güncel

Koçsistem ve Samsung'tan Bölgesel Stratejik İş Ortaklığı İmzası!

Samsung mobil cihazların tedarikinin yanı sıra, kurumlara donanımdan yazılım entegrasyonuna, cihaz yönetiminden veri merkezi kullanımına kadar tüm süreçlerde hizmet verecek.

27.03.2019 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stratejik iş ortaklığı kapsamında mobil cihazlar iş çözümleri ile donatılırken, KoçSistem'in kendi veri merkezlerinde kurulan güvenlik hizmeti ve cihaz yönetimi ile müşterilerin ihtiyaçları uçtan uca çözülecek.

SEUL - Türkiye'nin lider markalarına dijitalleşme çözümleri sunan KoçSistem ile dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Samsung Electronics, yeni bir stratejik iş ortaklığı anlaşmasına imza attı. KoçSistem ve Samsung Electronics arasında, Güney Kore'nin başkenti Seul'de gerçekleştirilen imza törenine, Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı ve KoçSistem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Haşimoğlu, KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, KoçSistem Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Evren Dereci ile Samsung Electronics Dünya Başkan Yardımcısı GilJae Park, Samsung Electronics Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim, Samsung Electronics B2B Ürün Grup Global Başkanı Jongshin Kim, ile Samsung Electronics Mobil B2B MEA Başkanı Byoung Gil Choi katıldı.

UÇTAN UCA DİJİTAL HİZMETLER

Yapılan anlaşmaya göre; KoçSistem, Samsung mobil cihaz ailesinde yer alan akıllı telefon, tablet ve giyilebilir diğer mobil cihazları kapsayacak şekilde Samsung'un Türkiye'de ve yakın coğrafyada çözüm ve cihaz yönetimini bir arada sunan stratejik iş ortağı oldu.

Buna göre, KoçSistem, mobil donanım temin etmenin yanı sıra, kurumların Samsung mobil cihazlara yenilikçi dijital iş çözümleri entegre edebilmelerine de olanak sağlayacak. Böylelikle KoçSistem, Samsung cihaz temini ile birlikte kurumlara donanımdan, yazılım entegrasyonuna; cihaz yönetiminden veri merkezi kullanımına kadar tüm süreçlerde uçtan uca hizmet verecek.

TAMER HAŞİMOĞLU: "MÜŞTERİ İHTİYAÇLARINI YAZILIM VE GÜVENLİK ÇÖZÜMLERİMİZLE TÜM MOBİL PLATFORMLARDA KARŞILAYACAĞIZ"

Yenilikçi Samsung mobil teknolojilerini, kurumların dijital dönüşüm yolculuklarında ihtiyaç duydukları özel çözümlerle buluşturarak sunacaklarını belirten Koç Holding Turizm, Gıda ve Perakende Grubu Başkanı ve KoçSistem Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Haşimoğlu; "Bugün, sadece ülkemiz için değil, uluslararası teknoloji ekosistemine ilham vermiş; bilgi işlem teknolojileri ihracında önde gelen ülkelerden biri olan Güney Kore'de böylesi anlamlı bir anlaşmayı imzalamaktan mutluluk duyuyorum. Bu stratejik iş ortaklığının bir yansıması olarak, KoçSistem'in hizmet verdiği tüm şirketler bir yandan KoçSistem'den yazılım ve güvenlik hizmeti alabilecek, diğer yandan kendi yazılımlarını dünyanın son teknolojilerini sunan Samsung mobil cihazları ile de entegre edebilecek.

Bu anlaşma Türkiye'deki girişimcilik ekosistemi için de önemli bir fırsat olacak. KoçSistem desteğinde nesnelerin interneti, ileri analitik, güvenlik gibi alanlarda çözümler geliştiren girişimcilik platformumuz Techsquare ve Samsung'un start-up ekosistemindeki girişimcilerin geliştirdikleri yenilikçi mobil çözümleri de öncelikli olarak müşterilerimizle buluşturacağız. Böylece, yerli akıl ve global ağdan beslenen güçlü bir ekosistemde ülkemizin ve kurumlarımızın dijitalleşme hızına hız katacağız" dedi.

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim ise imza töreninde yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Samsung olarak 'Dünyaya ilham ver, geleceği şekillendir' vizyonu çerçevesinde en gelişmiş teknolojileri tüketicilere sunuyoruz. KoçSistem ile gerçekleştirilen stratejik ortaklık sayesinde, sektöründe öncü konumda olan değer odaklı çözümlerimizi kurumsal müşterilere sunuyor olacağız. Samsung Electronics olarak uzun yıllardır Türkiye'nin dijitalleşme ajandasına olumlu katkıda bulunuyoruz. KoçSistem ile gerçekleştirdiğimiz stratejik ortaklığın bu katkıyı bir üst seviyeye çıkartacak olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koçsistem ve Samsung'tan Bölgesel Stratejik İş Ortaklığı İmzası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.


Advertisement