Kointum: Yerli Kriptopara Borsası! - Son Dakika
Advertorial

Kointum: Yerli Kriptopara Borsası!

Kointum: Yerli Kriptopara Borsası!

Kointum gelişmiş teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla, her seviyedeki kriptopara kullanıcısına, hızlı işlem, gerçekçi fiyat, birinci sınıf müşteri hizmeti, sonsuz iyileştirme ve sınırsız yaratıcılık sunmayı ilke edinmiş yerli bir kriptopara borsasıdır.

04.10.2018 09:54  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Türk kriptopara piyasalarına devrim niteliğinde bir yenilik getiren Kointum, yerli kriptopara yatırımcılarına, dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip borsalarından Bitfinex'te Türk Lirası ile işlem yapma imkanı sağlamaktadır.

Kointumun bu yepyeni anlayışla getirdiği yenilikler:

Yüksek Likidite – Kointum, dünyanın en yüksek işlem hacmine ve emir derinliğine sahip borsalarından Bitfinex'in emirlerini yerli kullanıcıların emirleriyle aynı platformda birleştirmektedir. Böylece Kointum müşterileri, her an, her fiyat kademesinde çok sayıda alıcının ve satıcının bulunduğu dünyanın en likit piyasalarından birinde işlem yapma imkanına sahip olacaktır.

Düşük Maliyet- Kointum'un sağladığı yüksek hacimli platformda, fiyat kademelerinde bekleyen emir miktarları son derece yüksek, alım satım emirleri arasındaki fiyat aralığı (spread) ise son derece düşüktür. Bu sayede Kointum kullanıcıları hacimsizlik kaynaklı spread maliyetlerine katlanmak zorunda kalmazlar.

Hız – Kointum'un gelişmiş altyapısı sayesinde, kullanıcılar, Bitfinex piyasalarındaki emirlere, global yatırımcılarla aynı anda ulaşmaktadırlar.

Türk Lirası İle İşlem- Kointum'un sağladığı benzersiz platform sayesinde, kullanıcılar döviz kuru oynaklıkları ve kriptopara transfer süreleri gibi problemlerle uğraşmadan, hem yerel hem de global piyasada Türk Lirasıyla işlem yapmaktadır.

Rahatlık – Kointum platformu sayesinde, yerli kriptopara yatırımcıları global borsaların hacim ve hız avantajlarından en kolay şekilde yararlanmakta, artık global borsalarda hesap açmak, karışık bürokratik işlemlerle uğraşmak, yerli ve global borsalar arasında karşılıklı kriptopara transferleri yapmak zorunda kalmamaktadırlar.

Arbitraj – Yerli borsalar ile global borsalar arasında zaman zaman hacimsizlik, döviz kuru oynaklıkları veya arz talep dengesizlikleri gibi sebeplerle fiyatlama farkları oluşmaktadır. Kointum'un sağladığı platform sayesinde, yatırımcılar, yerel ve global piyasalar arasında Türk Lirasıyla arbitraj yapma fırsatından yararlanabilmektedirler.

Halihazırda, Kointumda Türk Lirası ile, Bitcoin, Ethereum, EOS, Litecoin, Ripple ve IOTA işlemleri yapılabilmektedir. Daha Fazlası için www.kointum.com

Son Dakika Advertorial Kointum: Yerli Kriptopara Borsası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement