Köken'den Kınama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Köken'den Kınama Mesajı

Köken\'den Kınama Mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısını kınadı.

12.12.2016 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısını kınadı.

GAOSB Başkanı Deniz Köken, terör saldırısının barışı ve kardeşliği hedef aldığını belirterek, saldırılarla masum insanlarının canlarına kastettiğini ifade etti. Terörü lanetlediklerini belirten Köken, "Terör eylemleri ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yöneliktir. Ne zaman ilerlemek, büyümek ve gelişmek için bir hamle daha yapsak, terör örgütleri bunu engellemek için haince saldırılarda bulunup toplumda korku ve panik havası oluşturarak bizleri sindirmeye, ilerlememize engel olmaya çalışıyorlar. Ancak içinde bulunduğumuz dönemde teröre karşı birlik, beraberlik ve sağduyu ile ortak hareket etmek her zamankinden daha da büyük önem arz etmektedir" dedi.

Saldırıda ölenlere rahmet yaralılara şifa dileyen Köken, "Çok sayıda güvenlik gücünün şehit olup; vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine, ve de yaralanmasına yol açan insanlık dışı bu saldırıyı Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi olarak nefretle kınıyoruz. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselim hareket etmeliyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, ülkemiz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da terörle kararlı bir şekilde mücadeleye devam edecek, barış ve kardeşlik ortamını yeşertmek için elinden gelen gayreti gösterecektir. Biz de GAOSB olarak burada üzerimize düşen her türlü görevi üstlenmeye hazırız. Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamını hedef alan bu tür terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını diliyor, Gaziantep iş dünyası adına hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köken'den Kınama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement